Záleží čo sa podvod a čo je to za človeka. Lebo ak by to bol super človek, čo len nejakú machináciu daňovú spravil kde by k ujme prišiel štát alebo banka tak určite by som sa ho zastal.
Ale ak by to bol človek, ktorý napr. okráda a podvádza starých ľudí (falošný plynár) a pod. tak toho by som udal.
Lebo je svinstvo ak jeden človek okradne druhého.
Ale ak človek okradné štát, banku a pod. finančnú inštitúciu tak mu ešte ruku podám.
Sa mi pačia tieto naivne detske predstavy o tom jak by ste na sude klamali. Ked tam človek raz stoji tak je to silny zahul na psychiku, nehovoriac o tom ze ked je sikovny prokurator tak Vas nachyta raz-dva pri klamstve.
Uz som videl inych hrdinov sa zosypat. @Dumbledore cisto zo zaujimavosti, vyklada sa to na SR až tak že možno odoprieť i pri najlepšom kamaratovi?
@miro777 pokiaľ by ti hrozilo trestného stíhania alebo niekomu blízkemu, prípadne si to odôvodníš mileneckým pomerom a hotovo, si zaujatý, takže smola a nútiť ťa k výpovedi nemôžu
Záležalo by to od toho čo spravil a ako by sa k tomu staval. Ak by povedzme niekoho zabil a bolo by mu to úplne u riti, hlavne nech nejde do lochi tak by som proti nemu svedčila. Ak by však svoj čin ľutoval a tak ... asi by som ho kryla.
@rocafella wat...cize ak sa pekne usmievam, tak je uplne ok ojebat stat (a.k.a. vsetkych ludi), no ak som arogantny chrapun, tak uz to ok nieje? posli mi paru stovak na ucet, garantujem ti, ze potom k tebe budem velmi mily.
ja vobec neviem ... vazne neviem
minule som nadtym rozmyslala a dospela som k nazoru ze by ma to psychicky asi znicilo ... kedze by som nedokazala zradit svojho kamarata, ale mala by som vycitky z toho ze robim zlu vec
no ak by som ho zradila, by som nedokazala sama so sebou dalej zit
fakt som zvedava ako by som sa v danej chvili zachovala a mozno by som samu seba prekvapila.
a inak ako by si sa zachovala ty? to by ma celkom zaujimalo
Chceš si zarobiť ? Tak sa pridaj a zarábaj ako ja neni to žiadne klamstvo viem to podla seba vlastná skúsenosť zaregistruj sa a zarábaj . ermail.cz/link/A2Y7caTlXA2JTVmjTYVV2TaV77TaaX7a
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
skôr áno, ale trvala by som na to, aby to nejak vyrovnal s poškodenou stranou (ak by to pre tú stranu bola relevantná vec)
Ale ak by to bol človek, ktorý napr. okráda a podvádza starých ľudí (falošný plynár) a pod. tak toho by som udal.
Lebo je svinstvo ak jeden človek okradne druhého.
Ale ak človek okradné štát, banku a pod. finančnú inštitúciu tak mu ešte ruku podám.
koliva takému človeku mám cigániť, tak to teda nie!
Uz som videl inych hrdinov sa zosypat.
@Dumbledore cisto zo zaujimavosti, vyklada sa to na SR až tak že možno odoprieť i pri najlepšom kamaratovi?
Ne nejaký hajzel oj*bávačský čo si hrabe do vrecka...
a ked by to bolo,ze viem o tom v procese,snazila by som sa ho odhovorit
minule som nadtym rozmyslala a dospela som k nazoru ze by ma to psychicky asi znicilo ... kedze by som nedokazala zradit svojho kamarata, ale mala by som vycitky z toho ze robim zlu vec
no ak by som ho zradila, by som nedokazala sama so sebou dalej zit
fakt som zvedava ako by som sa v danej chvili zachovala a mozno by som samu seba prekvapila.
a inak ako by si sa zachovala ty? to by ma celkom zaujimalo