@schizoofrenik pochopiť je to asi ťažké. Teraz keď sa na to s odstupom rokov pozerám si nadávam, ale vtedy som ho milovala a verila, že láska všetko spraví. Nie je to tak.
@muf nebolo to dobré, ja som si myslela, že je to dobré, že to tak má byť. Ja sa na vzťah ani na neho nehnevám, len si ho nikdy nechcem zopakovať. Ja som vždy skôr trpela ako sa postavila za seba.
@schizoofrenik u mňa empatia proste je. Dokážem precítiť hocikoho bolesť ale aj radosť, trápenie a tak ďalej. Nie je to najlepšie.
jeezis, to ako som to napisala, vyznelo strasne ..myslela som tak, ze si nemusim nic odriekat, zijem v spokojnom vztahu, kde nemam potrebu si nieco odriekat, lebo mi nic nechyba
@sisel : to ma mrzi Treba sa od toho odputat, aj ked viem, lahko sa to hovori, tazsie kona... Ale netreba sa viazat na minulost, treba zacat s cistym stitom. Uvidis, bude dobre a casom sa zbavis vsetkych tazob z minulosti.. Drzim palce!!!
mesiac? a odtedy sa každému potencionalnemu partnerovi kery ma strašne sce snažím vysvetliť že najprv priateľstvo a potom vzťah a potom to samo odseba nejak zanikne nepotrebujem s niekym chodiť, keď ho nelúbim, len preto že sa to nosí
3 a pol roka ak sa rata aj ten posledny polrok ked som bola v usa a akoze sme boli spolu, ale uz sme byt nechceli a hned ako som sa vratila sme sa rozisli
@rrr666 a tebe kolko trval najdlhsi vztah, ked pises take veci??? vztah je ucelovy? prosim ta..to moze napisat len clovek, ktory nikdy nikoho nemiloval.. A myslis si, ze ludia, ktori su spolu 20-30 rokov maju stale "ligot" v podstate vztahu? Vztah vobec nie je o tom..ale to zistis casom. /Nic v zlom./
@kaylee od takych debilov ruky prec, aj v buducnosti, je to trapna vyhovorka a nevyzretost toho cloveka - a popravde, keby sa chcel zabit, spravi to bez tych blbych okecavaciek..
ludia sa opakuju a opakovane robia chyby lebo nevedia co vlastne chcu, a ked aj vedia tak ich presvedcenie je skreslene a tak v zapati nato casom tuzby dostavaju ine rozmery. ludia sa vyhovaraju ze sa ucia na vlasnych chybach co je blbost,proste sa iba rozhoduju v obdobi ked nevedia co vlastne chcu
@muf : este k predchadzajucemu tvojmu komentu ohladom odriekania: neuveris mi, ale mne ti ini muzi nechybaju Prave naopak, ked ich vidim a zazivam, som rada, ze mam pri sebe toho, koho mam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
Vlastne by som tak nenazval žiadny z tých kvázy vzťahov...
Proste je to pass, pravdepodobne budem museť byť naozaj asexuál pretože čo sa tohto týka mám smolu
Ja osobne by som mohol jebať aby mne niekto znepríjemňoval život
0 hodin !!!
@muf Ja som seba nemala rada, vtedy som to nebrala ako peklo, iba teraz to tak definujem.
Empatiu chovám len voči ľuďom ktorí si to zaslúžia
@schizoofrenik u mňa empatia proste je. Dokážem precítiť hocikoho bolesť ale aj radosť, trápenie a tak ďalej. Nie je to najlepšie.
al, v každom prípade máš môj respect
@schizoofrenik ďakujem. Dá sa stým žiť. Nejako.
@muf o odriekani coho? inych zien/muzov? Ja mam vztah, ktory trva 10 rokov a nic si neodriekam
@sisel : to ma mrzi Treba sa od toho odputat, aj ked viem, lahko sa to hovori, tazsie kona... Ale netreba sa viazat na minulost, treba zacat s cistym stitom. Uvidis, bude dobre a casom sa zbavis vsetkych tazob z minulosti.. Drzim palce!!!
V 16-tich som presiel na filozofiu dusevneho rozvoja , ktorou sa riadim do dnes. A odvtedy som mal 2 vztahy - 5 a 6 mesacny. Oba som ukoncil ja.
neviem s ludmi vychadzat, som nekomunikativna a keby som bola velmi skareda a menej naivna tak naozaj chlapi nemaju dovod so mnou travit cas...
ale teraz budem s mojím hádam čo najdlhšie
otvoreny sa nerata ze?
sak mna to ani nebavilo ale ked mi kokot vytrvalo hovoril ze ked sa necham tak sa zabije
a ja pica som mu to verila...
ach
@kaylee od takych debilov ruky prec, aj v buducnosti, je to trapna vyhovorka a nevyzretost toho cloveka - a popravde, keby sa chcel zabit, spravi to bez tych blbych okecavaciek..
to bol taký normálny vzťah ako to všetci definujú...
ale taký ten ,,iný" vzťah len kvôli sexu okolo 5-6 mesiacov neviem presne, ale už nikdy viac.....
hawk!