Môj brat horiaci v detskej postielke + niekolko snov o nevere
A nenávidím ked sa mi sníva, že ma niekto naháňa, a ja nedokážem utekať, ked chcem kričať ale nevidám ani hlások ..alebo ked padám do jamy, ktorá nemá konca
Akože nočné mory? Viem, že je to chujovina, ale naposledy ma skoro jeblo, keď sa mi snívalo, že na mňa zaútočil duch. + často sa mi sníva, že mi uteká vlak a podobne, čo má celkom fajn symboliku, že si nechávam ujsť príležitosti a tak.
najhorsi posledny, ktory si pamatam bol o tucnej zenskej, ktora si obliekla moju suknu, ktora mi je uz aj tak velka a este mi ju roztiahla a chcela som jej ju rozopnut a zobrat pocas toho, ako v nej kracala po ulici
Asi ten inšpirovaný Kingovým Řbitovom zvířatek (je to preložené aj do slovenčiny?). Nechcite trpieť zmiešanými pocitmi k zombifikovanému morčaťu, fakt nie.
Na druhej strane, keď sa mi snívalo o zombienetopierovi ako domácom zvieratku, tak to bolo celkom milé
keď ma naháňala nejaká božia socha...ale tka desivo..sa približovala.. nič nevravela ale telepaticky a bez slov ale pocitovo uplne strašidelne mi vravela že ma ide zabiť....a ja som hysterčila a ziapala nech sa zobudím (vedela som že je to sen) a už už keď ma skoro zabila som sa ocitla na obrovskom moste, kde bol jeden moj obrovský bratranko a s takym ďábelským úškrnom ma z neho vyhodil...a ako som padala ro tých rozbúrených vln podomnou som stále ziapala nech sa zobudím...vedela som že "oba" sny boli snami....
a keď som sa zobudila, tak mama stála nadomnou a pýtala sa ma že perčo niekolko minút ziapem na celé kolo ako sprostá že nech sa zobudím .....
šak čo budeme sa dívať akos a decko nemôže zobudiť a potom ho aj sprdneme šak čo
Viem že keď som mal asi 5-6 rokov som mal totálne úchylný sen ktorý ma desí dodnes bola tam príšera (podobná tomu kamošovi Mikea Bazovskeho z Monsters S.R.O len bola celá zelená) a dokázala si vybrať oko a žiadala ma o pusu na to oko! a potom som (nechápem prečo) v tom sne napísal na papier že prosím nech ma nechá a dal som ten papier pod svoju posteľ pri čom tá príšera bola vždy niekde vonku a nie pod mojou posteľou To bolo také hnusné
minule sa mi sníval jeden dosť desivý. vo svojom dome ma väznil akýsi muž a opakovane mi odsekával končatiny (medzičasom sa mi vždy podarilo nechať si transplantovať nové), aby mi znemožnil útek
bol som v nejakej obrovsej budove kde ma prenasledoval nejaký dosť strašný duch ( na duchov neverím ) , taký ako z filmu Woman in black . Potom som sa z tej budovy nejak dostal a prišiel domov , a zistil som že doma je každý mŕtvy a ten duch tam na mňa čakal , potom som sa ztrhol zo sna
sedím pri hlave postele, a som asi dva milimetre veľký, takže posteľ je dlhá niekoľko kilometrov. z druhej strany, od nôh, ku mne elegantným veľkým oblúkom letí guľa, a ako sa blíži, tak sa perspektívou zväčšuje a zväčšuje, až je ...no proste obrovská. mieri priamo na mňa. keď už je blízko, tak zdvihnem ruky, a silou vôle ju spomaľujem, cítim jej odpor a obrovskú váhu, a je to namáhavé, zastavím ju kúsok pred tým ako ma rozdrví, a "odošlem" oblúčikom späť na druhú stranu. sledujem na chvíľu si vydýchnem a sledujem jej let, ktorý na druhej strane niečo zastaví, a znova ju pošle mojim smerom. toto sa opakuje stále dokola, až na to že guľa vždy letí rýchlejšie, vždy ju zastavím tesnejšie pred tým ako by ma rozdrvila, vždy to stojí viac námahy. až na to, že zároveň ju vlastne vždy zámerne začnem zastavovať o niečo neskôr, a "odošlem" na druhú stranu o niečo rýchlejšie, lebo ma baví a fascinuje zisťovať ako dlho ju dokážem zastavovať, a zároveň ma neskutočne desí ako tesne nad sebou ju zastavím.
druhý sen je že som "niečo" na orbite planéty, a striedavo sa k nej približujem takmer do momentu kolízie, potom sa zastavím a zasa vzdialim, atď, zasa dokola, ten istý princíp, každý raz stojí viac námahy sa zastaviť a podarí sa mi to tesnejšie pred kolíziou, a hrozne ma to desí, no zároveň každý raz začnem zastavovať o niečo neskôr lebo som zvedavý a fascinuje ma ako tesne sa k nej viem priblížiť.
kedysi to bola moja pomerne pravidelná nočná mora. doteraz je to najhoršia zo všetkých čo som mal. nikdy ma tá guľa nerozdrvila, ani som nenarazil do tej planéty.
...v tesnom závese za touto sú potom také vtipnosti že sa zobudím normálne v posteli, a po chvíli na mňa začnú útočiť duchovia a démoni. raz som v takomto sne zomrel v strede obývačky a bol taký reálny, že keď som sa zobudil, asi dve minúty som mal problém pochopiť ako je možné že som v izbe v posteli. napriek tomu desivosťou nesiahajú tomu... primitívnemu snu s guľou ani po päty, čo mi vždy prišlo zaujímavé.
že som pri východe slnka hladkala líšku so svietiacimi očami ktorými zabíja, že ma naháňala duša krvilačnej beštie ktorá bola ukrytá v bielom psovi, a že som spadla z vrchu kolotoča
musela som zavraždiť otca pištoľou. doteraz neviem, prečo sa mi také niečo snívalo, bol to veľmi rozvláčny sen, dlhý a trpela som v ňom.
potom také, v ktorom horel most, na ktorom boli všetci, o ktorých som si vtedy myslela, že ich mám rada. potom nejaké incestné sexuálne sny. to je mi fakt na grc niekedy. a ešte aj také, počas ktorých sa zobudím na to, ako vrieskam od strachu, ale nepamätám sa, čo sa mi snívalo, len hneď ako precitnem mám pocit, že sa nado mnou niečo/ niekto skláňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A nenávidím ked sa mi sníva, že ma niekto naháňa, a ja nedokážem utekať, ked chcem kričať ale nevidám ani hlások ..alebo ked padám do jamy, ktorá nemá konca
a ešte keď mám také sny s duchmi či ja neviem čo to sú zač.
alebo keď ma naháňajú a aj keď bežím akoby som sa ledva hýbala.
chcem kričať o pomoc a nič nepočuť.
ale je strašné lietať po sídlisku a vzápätí sa zobudiť a zistiť, že to bol len fakt sen
Na druhej strane, keď sa mi snívalo o zombienetopierovi ako domácom zvieratku, tak to bolo celkom milé
a keď som sa zobudila, tak mama stála nadomnou a pýtala sa ma že perčo niekolko minút ziapem na celé kolo ako sprostá že nech sa zobudím .....
šak čo budeme sa dívať akos a decko nemôže zobudiť a potom ho aj sprdneme šak čo
@mcvpn ved som sa aj
sedím pri hlave postele, a som asi dva milimetre veľký, takže posteľ je dlhá niekoľko kilometrov. z druhej strany, od nôh, ku mne elegantným veľkým oblúkom letí guľa, a ako sa blíži, tak sa perspektívou zväčšuje a zväčšuje, až je ...no proste obrovská. mieri priamo na mňa. keď už je blízko, tak zdvihnem ruky, a silou vôle ju spomaľujem, cítim jej odpor a obrovskú váhu, a je to namáhavé, zastavím ju kúsok pred tým ako ma rozdrví, a "odošlem" oblúčikom späť na druhú stranu. sledujem na chvíľu si vydýchnem a sledujem jej let, ktorý na druhej strane niečo zastaví, a znova ju pošle mojim smerom. toto sa opakuje stále dokola, až na to že guľa vždy letí rýchlejšie, vždy ju zastavím tesnejšie pred tým ako by ma rozdrvila, vždy to stojí viac námahy. až na to, že zároveň ju vlastne vždy zámerne začnem zastavovať o niečo neskôr, a "odošlem" na druhú stranu o niečo rýchlejšie, lebo ma baví a fascinuje zisťovať ako dlho ju dokážem zastavovať, a zároveň ma neskutočne desí ako tesne nad sebou ju zastavím.
druhý sen je že som "niečo" na orbite planéty, a striedavo sa k nej približujem takmer do momentu kolízie, potom sa zastavím a zasa vzdialim, atď, zasa dokola, ten istý princíp, každý raz stojí viac námahy sa zastaviť a podarí sa mi to tesnejšie pred kolíziou, a hrozne ma to desí, no zároveň každý raz začnem zastavovať o niečo neskôr lebo som zvedavý a fascinuje ma ako tesne sa k nej viem priblížiť.
kedysi to bola moja pomerne pravidelná nočná mora. doteraz je to najhoršia zo všetkých čo som mal. nikdy ma tá guľa nerozdrvila, ani som nenarazil do tej planéty.
...v tesnom závese za touto sú potom také vtipnosti že sa zobudím normálne v posteli, a po chvíli na mňa začnú útočiť duchovia a démoni. raz som v takomto sne zomrel v strede obývačky a bol taký reálny, že keď som sa zobudil, asi dve minúty som mal problém pochopiť ako je možné že som v izbe v posteli. napriek tomu desivosťou nesiahajú tomu... primitívnemu snu s guľou ani po päty, čo mi vždy prišlo zaujímavé.
potom také, v ktorom horel most, na ktorom boli všetci, o ktorých som si vtedy myslela, že ich mám rada. potom nejaké incestné sexuálne sny. to je mi fakt na grc niekedy. a ešte aj také, počas ktorých sa zobudím na to, ako vrieskam od strachu, ale nepamätám sa, čo sa mi snívalo, len hneď ako precitnem mám pocit, že sa nado mnou niečo/ niekto skláňa.