je ich veľa.. ale tak Premonition, Miss špeciálny agent 1 a 2, Lake house, a teraz už viac neviem.. Ružový panter.. také srandovné.. Scary movie.. a tak.. je ich fakt veľa..
Matrix,Pan prstenov, Armagedon, Gool, Goal, Raftaci, 60 sekund, X - Men, Diablov Advokat,Blade I,II, Diabol nosí Pradu, Farlles, hitmen, Gladiator, wanted - pecka film , 300 , 96 hodin,Let´s Dance 1,2, Ostrov,smalvile,Gost Rider, Kým si po vás príde, Hulk, Gejša, Iluzionista, Honey, peklo, Resident Evil, potom jeden film ako peklo, taky boxer - americky, dostali ho do ruskej veznice a musel pak boxovať , kurier1,2,3, rychlo a zbesilo, Legenda nie je zla, Kult hákového kríža, zelena mila, bělasek, nožnicový edwar,Milk, Million dollar baby 13 okrsok, Hitsch, JA Robot, Ridick,The Jacket, Pán a pani Smithovci ,Parfum, Zakazane ovocie, Denyho 11,12,13, Kil bil - 1,2, časť - tretia o ničom, Demolátor,Snowborďáci , aj Spaidermen je ok, Deň Nezávislosti, , P.S.Milujem Ta, Twiling - ešte len chcem vidieť, aj ostatné novinky čo len vyjdu ,
- môžem pozerať dookola a neprestanú ma baviť ....
A všetky tínedžerské romanticke komedie sa mi ľubia
Fuuuha.. tak trilogia Pan prstenov; Matrix; Blade; potom Gabriel, anjel pomsty; Constantine; Hooligans; Hancock; Wild child; The rocker; School of rock; Temný rytier.
milujem Most do krajiny Terabithia,,,,, aj keď je to rozprávka...... môžem ju pozerať koľko sa mi len dá a neomrzí ma,,,, to ostatné filmy pozriem raz a už viac nemusím a potom ešte Veľmi nebezpečné známosti I.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Forest Gump
Útek z väznice Shawshank
Zelená míľa
Tí druhí
Rain man
Pulp fiction
Matrix I.
Constantine
Počítanie mŕtvych
Šiesty zmysel
Svet podľa Prota
Truman show
Večný svit nepoškvrnenej mysle
Gladiátor
Donnie Darko
Strach a hnus v Las Vegas
...
- môžem pozerať dookola a neprestanú ma baviť ....
A všetky tínedžerské romanticke komedie sa mi ľubia
Útek z väznice Shawshank
Zelená míľa
Rain man
Armagedon
Peklo (In hell s Jean-Claude van Damme)
Nožnicovoruký Edward
Ospalá diera
Obecná škola
Kult hákového kríža
Zelená míľa
Iluzionista
Vo štvorici po opici
Hmly Avalonu
Armageddon
Americká krása
inak From Hell, Total Eclipse, spomínaná Obecná škola a taká veľmi nízkorozpočtová verzia Draculu s Davidom Suchetom a mrte ďalších..
12 opic
forest gump
6 zmysel
Rain man
Moj sused zabijak
21
Scarry movie 3
Dirty dancing (uplne uuzasny
atď
Nečakal som, že 12 opíc sa tu objaví druhýkrát