Tak ten môj bol asi včera keď som prišiel asi 7 minút po začatí prvej prednášky (14:30) a ešte po neskorom príchode podvedome zahlásil " Dobré ráno " .
Ja už na zápis som prisla do úplnej inej poslucharne k inému odboru, potom som prisla tým pádom o pol hodinu neskôr do správnej a este som a aj zlú fotku doniesla, pre mňa dost
Možno to, ako som na voliteľnej prednáške o fyzikálnych vlastnostiach materiálov zaspával a dosť okato mi padala hlava a prednášajúci si to všimol. To ma, samozrejme, dokonale prebudilo.
s kamoškou sme meškali 7 minút na prednášku, lebo sme boli na obede a to bplo hneď prvý deň školy a nevedeli sme otvoriť dvere, tak sme ich skoro roztrepali takto si nás všetci pamätajú
Meskal som na prijimacie skusky. Prisiel som na posledny termin skusky a nedostal som zo seba ani slovo lebo som nic nevedel aj napriek tomu, ze som sa ucil. Z jedneho predmetu som mal zo zapoctu 11%.
ked som si chcela odfotit slide ktory pan docent prednasal ... on zrazu stichol cakal trochu kym ludia dopisali do pc veci z neho a do tichej auly sa ozvalo to zname "cvak" vsetci vratane neho vybuchli do smiechu
Prisiel som s partiou do auly kde bolo asi 120 ludi, samozrejme neskoro, hlucne sme sa usadzali a profesorka z matiky nam prisla z podia dohovorit o slusnych mravoch...kedze som ju videl prvykrat v zivote nenapadlo mi nic ine nez sa predstavit a tak som jej podal ruku, povedal volam sa XY a pobozkal na lice ku cti mi sluzilo aspon to ze mala 45, bola rozvedena blondyna a nevyzerala najhorsie...
Isiel som na cvika z matiky s miernym predstihom. Ked som vsak prisiel, ucebna bola plna, ja som sa vsak usadil, ako by sa nic nedialo. Matikar bol asi desat minut ticho a potom sa ma spytal, co tam robim. Tak som mu povedal, ze som prisiel na cviko. Potom sa ma pytal, ze preco tak neskoro. Odpoved bola, lebo podla rozvrhu zaciname 7.50. Po vyzvani aby som mu ho ukazal, som mu ho priniesol a tam bolo jasne vyznacene, ze zaciname o siedmej.....
A este som zaspal na cvikach z botaniky a samozrejme, spoluziaci sa na mna vyjebali a zobudila ma cviciaca....
A este raz botanika - dostal som neskutocny zachvat smiechu na jednej historke, ktoru mi hovoril spoluziak, tak ma cviciaca poslala za dvere s tym, ze sa mam vratit, ked sa ukludnim....
Je toho viac, ale to uz su veci, za ktore sa hanbim...
Este som poriadne nezacala studovat a uz taky trapas.. Na zapise som si sadla hned dopredu.. Vedla mna nikto len nejaka baba na ktoru ked som sa pozrela sa tvarila ze neexistuje.. Profka dost rychlo hovorila a ja som teda musela rychlo vyplnovat index.. Zrazu som daco prepocula a potom to uz nehala tak. Pri odovzdavani som bola medzi prvými no aked som prisla na radu tak ta profesorka len skrýkla cez celu salu "Hiiii.. Slečna"!!! Ja ze co sa stalo preboha.. Ona ze ved som hovorila ze nemate lepit foliu na tu fotku! Teraz kam dam to razitko? Je neplatny ten index. Ja ze aha a co teraz a ona ze neviem nechajme to na september uz sa tesim na dalsie trapasy..
ked sa v noci posuval cas, automaticky sa mi na mobile posunul, no ja som si ho posunul aj manualne, tak som prisiel hodinu skor na prednasku a pytali sa ma co tam robim.
Mali sme test zo sociologie, otrasny povinny predmet dost mimo moj obor.
Mala som poznamky v mobile a vsetko hladala tam, boli sme v dost velkej poslucharni a mali take lavice, kde sa to dalo schovat a z predu nebolo nic vidno. No a tetuska si to trosku vsimla a napomenula ma, cudovala som sa ze ma na supu nevyhodila. Kedze som sa bala ze pride a bude chciet vidiet mobil tak som vela krat stlacila home button, co som ale nevedela ze vedie k tomu, ze sa zapne nejaky rezim v aute, ktory rozprava. Vela rozprava a neda sa vypnut. Tak som to rychlo odovzdala a bolo to strasne.
Ale dala mi C a musela mi to ist dat zapisat spoluziacka, lebo som sa bala, ze ma spozna
A vlastne sme mali este hodinu s takym totalnym curakom co bol vo vsetkom majster sveta. Robili sme v Scribuse, taky napicu program na zalamovanie. Vysvetloval nam primitivne veci tak som si zatial kreslila dinosaury, on ma chcel vyhodit ze neklikam na ikonku diskety
Tak som nejak povedala ze uz budem dobra a ked odisiel od mojej lavice, som si pre seba povedala "kokot". Samozrejme prave v tej chvili bola cela trieda ticho a ten kokot to pocul
Raz som cez prestávku trochu hlasnejšie kýchol ale našťastie sa všetci robili, že to nepočujú. Život pre nich proste išiel ďalej a to som vždy oceňoval, že mi to potom nik nevyhodil na oči.
Ja som sa raz s vyucujucim bavila kus dlhsie nad opravenou skuskou, prihodil mi dajakeho 1,5 boda, lebo ma mal rad, a potom natiahol ku mne ruku. Isteze ja som mu nou potriasla a on si chcel vziat index..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale rozbit dva kusy skla po sebe, zahlasit Tak ja sa dnes uz nicoho nedotykam a pri tomto vyhlaseni zhodit zo stola treti kus bolo dost i na mna.
A este som zaspal na cvikach z botaniky a samozrejme, spoluziaci sa na mna vyjebali a zobudila ma cviciaca....
A este raz botanika - dostal som neskutocny zachvat smiechu na jednej historke, ktoru mi hovoril spoluziak, tak ma cviciaca poslala za dvere s tym, ze sa mam vratit, ked sa ukludnim....
Je toho viac, ale to uz su veci, za ktore sa hanbim...
Mala som poznamky v mobile a vsetko hladala tam, boli sme v dost velkej poslucharni a mali take lavice, kde sa to dalo schovat a z predu nebolo nic vidno. No a tetuska si to trosku vsimla a napomenula ma, cudovala som sa ze ma na supu nevyhodila. Kedze som sa bala ze pride a bude chciet vidiet mobil tak som vela krat stlacila home button, co som ale nevedela ze vedie k tomu, ze sa zapne nejaky rezim v aute, ktory rozprava. Vela rozprava a neda sa vypnut. Tak som to rychlo odovzdala a bolo to strasne.
Ale dala mi C a musela mi to ist dat zapisat spoluziacka, lebo som sa bala, ze ma spozna
Tak som nejak povedala ze uz budem dobra a ked odisiel od mojej lavice, som si pre seba povedala "kokot". Samozrejme prave v tej chvili bola cela trieda ticho a ten kokot to pocul
Ja som sa raz s vyucujucim bavila kus dlhsie nad opravenou skuskou, prihodil mi dajakeho 1,5 boda, lebo ma mal rad, a potom natiahol ku mne ruku. Isteze ja som mu nou potriasla a on si chcel vziat index..