mam ho, zozaciatku som bol s nim dost spokojny, potom mi zacal blbnut, mrzol, 15 minut mu trvalo kym sa nastartoval po zapnuti, k pocitacu nesiel pripojit atd privadzal ma uz dakedy vyslovene do zurivosti, tak som ho pred par dnami dal konecne do opravy
Desire C je črep s 3 ročný pomalým 600 MHz procesorom , katastrofálnym fotoaparátom bez AF a LED blesku (darmo ma 5 megapixelový snímač) , 512MB Ramkou, novším Androidom 4.0 ICS
@nenapadnychalan : Je to Mid-End z 2011 ... Máš tam 800 MHz procesor, 256 MB ramkou, starším Androidom 2.3 (GingerBread), 5 megapix. foto s AF a bleskom ....
Mal som a s origo Androidom to slo niekedy na narvy ale odporucam dat Cyanogen 10.1 - Android 4.2.2 a ide fakt brutalne skvelo az som si skoro nekupil Nexus 4
Ja mam myslim samsung galaxy. Kopa uzitocnych funkcii. Mam vytacanie pomocou zeleneho tlacidla, odosielanie a dokonca aj prijmanie sms bez potreby vysuvania externej anteny, ktora na tomto mobile ani nie je, dotykovy displej funguje pre AKYKOLVEK prst, dokonca aj palec, vratane palcov na nohach. Displej je este ku vsetkemu farebny. Viac nez 100 000 farieb. Takze zabudni na stare klise farby ako modra cervena fialova, cakaju ta tisice farieb ktore si este nikdy predtym nevidel.
Okrem toho bateria je dobijatelna, netreba do neho kupovat ziadne baterky, staci kabel na dobijanie. Zmesti sa do vreciek vsetkych tradicnych nohavic a kabeliek. A ma tiez fotak, kvalita fotiek je vo vacsine pripadov limitovana len vzhladom fotenych ludi.
Jedina nevyhoda je, ze deti predajcov budu mat pravdepodobne chudobne vianoce, kedze ti ludia ho predavaju za cenu, ktorou okradaju sami seba.
Mne uz 3x spadol do vody, a velmi velakrat na beton a stale funguje.(aj ked s rozbitym skom . A nemam pocit ze by sa nejak extra sekal ja som na nom skoro cely den na neye, len sa mi akurat obcas stane ze mi zlyha prehliadac. A ked uz sa stane ze je spomaleny tak si stiahnem all clear z google play a potom ide normalne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@lenkaska1
Desire C je črep s 3 ročný pomalým 600 MHz procesorom , katastrofálnym fotoaparátom bez AF a LED blesku (darmo ma 5 megapixelový snímač) , 512MB Ramkou, novším Androidom 4.0 ICS
@nenapadnychalan : Je to Mid-End z 2011 ... Máš tam 800 MHz procesor, 256 MB ramkou, starším Androidom 2.3 (GingerBread), 5 megapix. foto s AF a bleskom ....
Okrem toho bateria je dobijatelna, netreba do neho kupovat ziadne baterky, staci kabel na dobijanie. Zmesti sa do vreciek vsetkych tradicnych nohavic a kabeliek. A ma tiez fotak, kvalita fotiek je vo vacsine pripadov limitovana len vzhladom fotenych ludi.
Jedina nevyhoda je, ze deti predajcov budu mat pravdepodobne chudobne vianoce, kedze ti ludia ho predavaju za cenu, ktorou okradaju sami seba.
PS: a to je z roku 2011