Ahojte. Kedže mám rada názory iných ľudí, tak rada by som sa spýtala, kto alebo čo je vo vašom vnímaní psychopat? Nechcem odborné články, čítala som ich dosť, ale zaujíma ma VÁŠ názor. Nič viac nič menej. Len od srdca Vdaka
@kevin
ty si doktor?
Z kriminálneho hľadiska sú činy sociopata zmätené, spontánne, vo výbuchoch násilia ľahko zabudne na usvedčujúci dôkaz, zatiaľ čo činy psychopata sú dobre naplánované, je ťažšie ho usvedčiť a niečo mu dokázať.
Takže takto: Ďakujem za vyjadrenie názorov a pre vysvetlenie - mám rada komunikáciu na nezvyčajné témy Vidím tu na fóre rôzne témy ale milionkrát sa opakujúce, tak prečo nediskutovať o niečom, čo tu (možno) ešte nebolo
@antifunebracka ak je to všetko v záujme dosiahnutia jeho vôle tak si prave definovala vsemocneho človeka ktorým sa chcem stať aj ja.. "Rob čo ty chceš, nech je celé zákon" - Aleister Crowley
@1@2 v tom pripade su psychopati tak 70% ľudí.
A ja si myslim ze nieco ako psychopat ani neexistuje.
Psychopat je len človek co inak pochopil veci a taak, niekedy je nebezpecny, ale faktom ostava, ze z 99% ludi by sa dalo spravit presne takí ludia ako su tí ktorých považujú za psychopatov, je to iba o prostredi v ktorom vyrastaju
podla mna je kazdy clovek psychopat ci si to prizna alebo ne. len niekedy je to este v norme a niekedy uz normu presahuje a vtedy je to spolocensky povazovany delikvent.
Podľa môjho sú to tí najnormálnejší ľudia v spoločnosti, netrápi oklieštenossť nepísaných zákonov pod ktoré by sa ich snaží napchať ,, demokratická,, a ,, morálna ,, spoločnosť.
väčšinou chlap, ktorý zneužíva všetko okolo seba pre svoje účely, manipuluje s ľuďmi , nemá priateľov len objekty, ktoré využíva pre svoj prospech, či už kvôli peniazom, zvýšenie svojho ega, alebo pre iný sebecký význam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
btw aky je TVOJ nazor na 2+2 a na otacanie zeme okolo slnka?
zrejme sa medzi nimi dobre cítiš
ty si doktor?
Z kriminálneho hľadiska sú činy sociopata zmätené, spontánne, vo výbuchoch násilia ľahko zabudne na usvedčujúci dôkaz, zatiaľ čo činy psychopata sú dobre naplánované, je ťažšie ho usvedčiť a niečo mu dokázať.
» afinabul.blog.cz/0809/psychopat-...
tu nikto nie je normálny, takže... čo potrebuješ vedieť?
A ja si myslim ze nieco ako psychopat ani neexistuje.
Psychopat je len človek co inak pochopil veci a taak, niekedy je nebezpecny, ale faktom ostava, ze z 99% ludi by sa dalo spravit presne takí ludia ako su tí ktorých považujú za psychopatov, je to iba o prostredi v ktorom vyrastaju
nie som, ale pritomny clovek nemoze byt psychopatom