,,A chytrákov inteligentov nám aj tak netreba, iba čo zbytočne mudrujú nad rozhodnutiami vlády a stávajú sa z nich potom nevďačníci typu pedagógovia alebo lekári."
„Nejedná sa o prázdniny uhoľné, kalamitné či chrípkové. Ide o voľno reformné. V budúcom roku totiž pristúpime k zásadnej transformácii nášho školstva a prvé opatrenia sa dotknú práve prázdnin. Tie skončia až vtedy, keď zo štátneho rozpočtu pritečie na vzdelanie viac peňazí, študenti dostanú všetky moderné učebnice, zrekonštruujú sa školy v havarijnom stave, učitelia začnú dostávať dôstojnú mzdu a štafetové štrajky sa stanú minulosťou.“
@nikol545 Aj ja si mám dať? Bože,prečo si nevieš priznať,že si to prehliadla?! Možno,(fakt možno) by som si to ani ja nevšimol a myslel by som si ( fakt len možno) že je to pravda
vyzerá to ako vystrihnuté z nejakej bláznivej knižky počujem o tom prvý krát a myslím si, že tie prázdniny by boli dosť veľká blbosť, malo sa to riešiť cez štrajk, keď to tak veľmi chcú @20 najviac ma dostalo
"Prázdniny skončia až vtedy, keď zo štátneho rozpočtu pritečie na vzdelanie viac peňazí, študenti dostanú všetky moderné učebnice, zrekonštruujú sa školy v havarijnom stave, učitelia začnú dostávať dôstojnú mzdu a štafetové štrajky sa stanú minulosťou.“
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Piče tu ! Naučte sa čítať,počúvať,byť všímaví až potom niečo vypustite z papule !
,,A chytrákov inteligentov nám aj tak netreba, iba čo zbytočne mudrujú nad rozhodnutiami vlády a stávajú sa z nich potom nevďačníci typu pedagógovia alebo lekári."
...je to pekná blbosť
-.-
Jasné,že tomu verila Ďalší debilíno
Možno zachránim náš národ od tupcov
...dzizs
daj im !!
Už verím tomu,že u nás je veľký problém ,,čítanie s porozumením "
By ! .*
Super, to budeme mať riadne dlhé prázdniny