To sú bullshity. Keď žena chce nejakého chlapa, tak nech oňho bojuje.
Vysrať sa na tradíciu. Zúfalé rozhodnutia si žiadajú zúfalé činy. Preto ak niečo veľmi chceš, bojuj a nedívaj sa na to čo by sa malo a čo by sa nemalo...
Ja som si svojho chlapa vybojovala resp. som si povedala,ze jeho chcem a ze vzdy dostanem co chcem ... tak aj bolo . Len on stale mysli, ze na to aka som uzasna prisiel sam
žena vždy presne vie kedy má bojovať, ale ked ma chlap nechce nebudem za nim predsa behať, mám svoju hrdosť a na svete je milion dalších, ale ak sa len nevie prejaviť alebo tak a vidím z jeho strany záujem tak ho potlačím
@efyks no ze napr neskuseny, neisty, hanblivy a nevie moc ako na to, aj ked sa mu to konkretne dievca paci a tak. takze proste prevezme iniciativu a kus ho povedie
ak ten chlap o teba nemá ani najmenší záujem tak len strácaš čas a nervy...ja som bojovala a bolo to bez výsledku len čo som si viac ublížila..takže ruky od toho preč kým ešte nie je neskoro..toť môj názor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Vysrať sa na tradíciu. Zúfalé rozhodnutia si žiadajú zúfalé činy. Preto ak niečo veľmi chceš, bojuj a nedívaj sa na to čo by sa malo a čo by sa nemalo...
ak napr vidi nejaky potencial len ten dotycny potrebuje trocha "potlacit" tak why not
@h8u
...ako vlastne to "potlačenie" vyzerá?
Same si uberáte právo byť rovnocenné takýmito primitívnymi žvástami...