mávam "depresie" z toho že mám 17 rokov a ešte som nemala frajera a som panna myslíte že je to normálne, to že nad tým stále rozmýšľam ..... mnohí mi hovoria že som pekná myslím si že som taká normálna výzorovo len som tichá a povahou som skôr introvert..
Ži si podľa seba a nie podľa názorov iných, zostaň sama sebou za každú cenu a že máš 17 a ešte nič ? Však to je úplne v pohode, sú ľudia, čo prvý krát v 30tke.
Ja som tiež introvert o nič a nikoho sa nezaujímam len o svoje veci a problémy , najradšej mám pokoj a ticho a tak je to najlepšie Teraz to vyzerá že šak sa zujímam ked to sem píšem ale to len preto lebo to píšem od pc v tmavej izbe v podkroví milujem ten život . A mám tvoje_roky + 2 = moje_roky
ale ja nebudem kur* že sa vyspím s hocikým.....
->> to mi príde ako keby si chcela povedať, že si lepšia než tie ktoré mali sex alebo proste chceš "ospravedlniť" to, čo ospravedlňovať netreba.
ďalej nenechaj okolie nech na teba tlačí, tak majú frajerov no a čo, snáď budeš s niekym chodiť lebo ho budeš milovať & on teba nie preto lebo musíš a aby si nebola "trápna"
Je to úplne v pohode, netráp sa tým. Poznám veľa úplne normálnych, sexi 20-tiek, ktoré sú na tom rovnako. Je dobré, že nechceš byť k**va, radšej si počkaj, ako by si mala niečo ľutovať
@mollly123 u introvertov je to bezne.. oni proste naozaj nevyhladavaju spolocnost, tym padom si aj velmi tazko hladaju partnera..v 17 byt panna je len dobre..keby si bola v 27 tak nieco nie je v poriadku..
nema ta to preco trapit... tiez som v tvojom veku o nejakom frajerovo mohla akurat tak snivat . A teraz som s svojim prvym priatelom uz dva roky.. som stastna, byvame spolu a pride mi to super. A kopec bab co poznam a co ako pubertiacky nikdy nemali nudzu o chalanov su teraz sami.
A hanbit sa zato ze si panna je hovadina... ale ono ti to raz dojde
buď taká aká si, je prirodzené že ťa tieto myšlienky napadajú, pretože si iná .. a dnes je to,,moderné,, inak ... vraj ...
ale ak si vážiš sama seba a máš nejakú predstavu o tom čo chceš a čo nie, tak si počkáš ... a vyberieš si a nájdeš niekoho kto ti za to bude stáť ...verím tomu
@22 dovtedy čas používaj na to, aby si bola i ty schopná byť tomu druhému oporou, aby si bola schopná všetko mu hovoriť, budovať priateľstvo, aby ti mohol veriť a ty jemu...
@22 a panenstvo je dar, ktorý máš len jeden. Preto je dôležité, aby si ho darovala, nie aby si sa nechala používať a z toho čo má byť pekné urobila len príležitosť ku krátkemu zážitku.
Nemáš mať prečo starosti! Radšej si počkať, ako to spraviť s hocikým a potom to ľutovať. Poznám jedného čo má 26 a ešte je panic, dnes je to rarita, ale prečo by to malo byť niečo zlé?
mám 22, som panna a ešte som vlastne nemala chalana (tie pokusy sa nerátajú, netrvali ani mesiac)
ale teda práve z tohto depky nemám, i keď si matne spomínam, že to že som nemala chalana v 17tich bolo ako koniec sveta
ale to že som bola panna mi nikdy žily netrhalo
prvú žienku lesnú som mal v 17tke čiže nemáš prečo dekopkovať skrz to že všetci majú a ty nie....horšie to bude tak okolo 30 ako píše teta limetkajaja potom by už bolo fakt uvažovať nad takýmato hovadzinama
@mollly123 ja som sa týmto zaoberala tiez... do mojej 18.. mala som sice "vztahy", ale nebolo to ono, kratke, 2-mesacne max... na sex som sa ani s jedným necitila, nieco mi stale vnutorne vadilo.. a potom z nicoho nic som stretla v 18-tich mojho sucasneho frajera, s ktorým bývam, spávam, varím, milujem, hádam sa, uzmierujem sa, a sme spolu 6 rokov. Jednoducho to prišlo a ked som ho uvidela, prvýkrát som mala TEN pocit, ze to je on. Nepoznala som ho, vtedy som ho videla prvýkrát. Som velmi rada, ze som sa s inými chalanmi neuponáhlala (so sexom) a ze som to nerobil iba preto, že to robia iné... S mojím priateľom som sa vyspala prvýkrát až po 3 mesiacoch chodenia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Nikdy sa nezavďačíš všetkým, tak kašli na to, čo si o tebe druhí ľudia môžu myslieť.
nikdy nevieš, čo život prinesie, ale v 17 z tohto vážne mať depky nemusíš
nie je na tom nic negativne, mozes venovat svoje telo po prvy krat niekomu, koho budes milovat. nothing wrong with that
->> to mi príde ako keby si chcela povedať, že si lepšia než tie ktoré mali sex alebo proste chceš "ospravedlniť" to, čo ospravedlňovať netreba.
ďalej nenechaj okolie nech na teba tlačí, tak majú frajerov no a čo, snáď budeš s niekym chodiť lebo ho budeš milovať & on teba nie preto lebo musíš a aby si nebola "trápna"
A hanbit sa zato ze si panna je hovadina... ale ono ti to raz dojde
ale ak si vážiš sama seba a máš nejakú predstavu o tom čo chceš a čo nie, tak si počkáš ... a vyberieš si a nájdeš niekoho kto ti za to bude stáť ...verím tomu
A ty máš depresie?
Nechápem.
teraz si uplne normalna, az nadstandardna mlada deva, nemas sa cim trapit a stresovat.
ale teda práve z tohto depky nemám, i keď si matne spomínam, že to že som nemala chalana v 17tich bolo ako koniec sveta
ale to že som bola panna mi nikdy žily netrhalo
veď na tom vôbec nič nie je
horšie je mať 15 a byť tehotná
ano je lepsia