zalezi od situacie.. (to je asi najhlavnejsie) .. ja mam tiez niekedy chut pobozkat kamaratku(y) hh ale viem sa ovladat(este som to nespravil) .. da sa to delit na "povyrazenie" + to znamena bozkavat sa z chuti.. alebo bozkavat sa zo zacinajucej lasky.. tak si mozes vybrat
ono to je takto,ze my sme boli kamarati,chodili spolu von a tak...vsetci mi vraveli,ze on ma chce atd...lenze ja som neverila kym ma nepobozkal...A viac ma takto bozkaval ,ale nic mi nepovedal
prepac, on ta pobozkal a ty si bola ticho? nic si nepovedala? vsak sa ho spytaj. co to malo byt. vsak mas jazyk. Clovek sa narodil s vyvinutym rozumom. Uz keby opicu pobozkal opiciak tak by mu urcite daco spravila, alebo ukazala mozno aj povedala.
7/mas pravdu sama si to vycitam ale nebola som vtedy schopna,nechapala som co urobil neverila som,ze to fakt spravil.Vies si predstavit ten sok aky som dostala? Nezmohla som sa ani na pol slova
16/no ved o tomto hovorim...ze sme malo spolu lebo je bud v praci alebo je unaveny.No a okrem toho ked sme spolu tak sa raz sprava ako frajer a raz ako kamarat Neviem z neho vijst
@2 suhlasim ale francuzak neznamena hned lasku k nejakej osobe-moze znacit len tuzbu nejaku alebo vzrusenie...Kebyze mam povedat % chalanov kolkym som taky bozk dala z lasky bolo by to niekde pri nule aspon myslim
nooo ked si trosicku pripity alebo v inom takom podobnom stave taaak sa to staaava..je to sice krute ale je to tak...nic si netreba namyslat a opytat sa radsej ci to nieco znamena rovno osoby co to sposobila...teda ja by som to tak spravila...nvm jak ty
hmmm....teraz nechcem aby toto vyznelo ako keby som bola kurva, ale keby som ja mala riesit kedy som sa s kamaratom ( vlastne kamaratmi) bozkavala a nic ine tak by mi uz davno praskla hlava....chlap obcas chce len nieco nove, nove pery, novy jazyk, novu chut...proste bol nadrzany a ty si bola poruke...nic viac, nic menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tak a to ta len tak bozkava ale inak nejak neriesi ci ho chces alebo co?nie kamarati on by to mal riesit a tebe to asi neprekaza
A potom čo? len tak, nič sa nestalo?
A ty s ním
A inak nemas uz priatela? Lebo co som citala diskusiu "Citim sa sama", tak si pisala, ze akoby presne tvoj pribeh
20 rocna a riesis taketo veci...ale pohodicka ak nie si zadana