Aj mne sa to páčilo Taký film akurát na relax. Žiaden zložitý dej, skončí to klasicky, happyendom a tak no A hej, ako hovorí @bonita , je to gýčový americký humus so štipkou romantiky a pokusom o humor, ale páčilo sa mi to
videla som akurát Ona je on. bolo to absurdné, ale pozrieť sa to dalo, hádam som sa aj trochu zasmiala, už neviem kľudne si to pozri, raz vidieť ti to neublíži a ak máš rada taký typ filmov, bude sa ti to páčiť
She"s the man som videla už asi štyrikrát, akože, ono to je taká klasická americká teenagerská romantická komédia, ale vždy sa na nej zasmejem, vie vyčarovať úsmev na tvári, také na odľahčenie...
Wild Child, tú hlavnú postavu, holku z Ameriky či odkiaľ, som žrala Ale ináč to bola ako každen iný teenagerský film, nič extra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
proste milujem takéto tínedžerske romantické filmy
Každý raz z toho vyrastie...
gýčový americký humus so štipkou romantiky a pokusom o humor
a neviem či sa tých ľudí dá nazvať hercami
To druhé som začala pozerať a zaspala som...takže nič
Alebo ak niekto viel Miluji te Beth Cooperová.. Aj na to..
No ale sme išli na to do kina s kamoškou a nás poslali preč že neprišli ani desiati na to, tak sa im to neoplati premietať..
Wild Child, tú hlavnú postavu, holku z Ameriky či odkiaľ, som žrala Ale ináč to bola ako každen iný teenagerský film, nič extra