@bonita stovky hej ? Takze mas odpozeranych 10 000 filmov, alebo si taky nenarocny divak , ze ich mas "stovky" ? : ) Lebo ja sa nahodou povazujem za velkeho fanusika filmov a napozerane mam skoro vsetky CSFD filmy, ale oblubenych filmov mam tak maximalne 50, ale stovky? 200, 300 oblubenych? lol
inak moje su> Requiem for a dream, Trainspotting, Matrix, Green Mile, Babel,..ale to su ze fest obluben,ale kebyze si mam vybrat jeden tak urcite Requiem for a dream
ich ej veľa....taže po poradí...Potterovia, Pán Prsteňov, Most do krajiny Terabithia, Atramentové srdce, Avatar, Matrix, Underworld, Constantine, X-men-i, Faunov labyrint, Fantastická 4ka, Batman, Spiderman, Škola superhrdinov....viac ma ennapadá teraz...vlastne ešte všetky animáky
@bonita To ma od obrazneho naznacenia daleko Obrazne by bolo, keby si napisala miliony, vela etc. ale nie stovky, to je predsa realne cislo, len nie pre kazdeho A neurazaj sa pls
@method keby si sa nad tým zamyslel a bral do úvahy môj vek, tak by si vedel že to reálne číslo nie je, ale tak dobre každý si to vysvetľuje po svojom ja sa neurážam,len diskutujem
trilogia Pan prstenov, Butterfly effects (alebo ako sa to pise..:/ Osudove dotyky v slovenskom preklade), Prekliaty ostrov tiez zanechal dobry dojem a Leonardo prijemne prekvapil uuu a Sirotinec bol fajny tiez, ci Exorcizmus Emily Roseovej (V moci Diabla)..a kopec dalsich
btw, som zvedava na Legendu o Lietajucom Cyprianovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
mám taký pocit, že predchvíľou tu bolo niečo podobné....
ale tak napr.
btw, som zvedava na Legendu o Lietajucom Cyprianovi