Aký máte názor na spoločnú domácnosť s rodičmi, ale bývali by ste tam aj s Vaším partnerom, partnerkou? Prekážalo by vám to, či ste za tradičné osamostatnenie sa či tvorenie vlastnej rodiny vo vlastne vybranom bydlisku, ideálne ďaleko od rodičov?
to si fakt neviem predstavit. fakt fakt nie. rodicia proste budu brat svoj deti navzdy ako deti co je prirodzene a fajn, ale naozaj to staci ked tam idem na navstevu, neviem si predstavit ako by to fungovalo takto O.o
no ja žijem so starými rodičmi takmer od narodenia a su uplne super, nevymenila by som ich ani za všetko zlato sveta, ale ak by som mala vážneho partnera, tak by som sa chcela osamostatniť, pretože ja som za súkromie a celkovo chcem byť pánom svojho života
ideál je byť sami, ale niekedy sa nedá z rôznych dôvodov... Isto by som to však netrpel na úkor nejakých nervov, proste keby to nešlo tak dovi dopo... Vacsinou su rodicia hlupi a zametajú aj s dospelými ako s deckami...
dalo by sa to, ale len na istý čas. proste viem, že aj keby to mama myslela v dobrom, tak by sa mi nepríjemne plietla do života aj do vzťahu. mám rada svoju rodinu, ale stačí mi ísť na návštevu na pár dní, žiť s nimi znovu by som nechcela (teda ako single by sa to ešte dalo, no s partnerkou určite nie).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a tak suhlasim s @2
Mam ich rada, ale v budúcnosti určite N I E