Chodim do prace na zmeny, takze jeden tyzden idem spat o 21-tej a o 4:30 kedy mam budik, nemam problem vstat. Ked mam poobednu, tak rano o 7-mej si v pohode vstanem... A nocne sa nerataju do tohto prieskumu
Tak teraz nedobrovoľne oboje ale predtým som si rada ráno poslala, nevstavala som skoro kým som nemusela, ale zas nebola som do noci ani hore..jedine z dovodu že sa mi nedalo zaspávat dobre
uz par mesiacov sa snazim chodit spat medzi 22 - 23 a vstavat 5:30 - 7 aby som stihala rano ist behat pred robotou - takze som take ranne vtaca z donutenia ale trpim KAZDE jedno rano, aj ked sa vyspim 9 hodin
Ja som odjakživa čistá sova, v noci som produktívnejšia a chodím spať okolo 1 pol 2 v noci s tým, ze ráno vstávam do práce, ale neviem sa prinútiť ísť skôr spať a potom som po prebudení asi do obeda absolútne nepoužiteľná, neznášam rána
Existovat v jednom dome s mojou rodinou, ktora stava pred siestou rano ma zabija. Akoze, som mega vdacna, ze ich mozem vidiet, ale uz sa celkom tesim na svoju postel a svoj klud
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale celkovo je môj spánkový režim dosť rozhádzaný kvôli nočným