urcite Praha !!! bolo tam nadherne !!! len este par dni by to chcelo lebo som tam bol iba 2 a inak vobec nic par krat som sa najebal a robil kktiny ako aj pocas celeho roka
neviem fakt netušim čo z toho všetkeho..ale určite bolo zaujimave zariadovat koncert nemeckych talianskych a slovenskych hardcore kapiel a nasledne prespat na zemi v bare spolu s nimi
moje tohtoročné leto bolo zatial nudné, keďže 5 týždňov som od 6.00 do 14.00 brigádovala a poobede v takom horku sa nedalo nič ajtak robiť.. teraz som už týždeň "volná" a ajtak nie je čo stvárať
kúpalisko so spolužiačkami..bolo to zaujímavé... tesne po rozchode, voda fantastická, dalo sa super zaplávať, s dvoji holkami, jednej prišiel frajer, potom jeho kamoš, ktorý bol zhodou náhodou bývalý tej druhej a potom došla aj jeho kamoška pričom za hodinu to bola jeho frajerka.. čiže asi tak. toť najkrajší zážitok
Ja som knihomol,moc sa za zazitkami nehrniem,ale tak asi jazda autom,ja ako sofer,cucoriedkova plantaz,cestovanie kamkolvek a zazitok je aj ked stretnem rovnako sarkastickeho cloveka ako ja a dobre sa doondime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
NIC
Ja som tiez nezazil nic moc... zatial docela nuda
Snina - Rock pod Kameňom jednoznačne