Akú brigádu ste mali/máte ?
+Vysvetlite čo bolo vašou náplňou práce, laicky/po lopate
(napr. Dokladanie tovaru- mal som nosiť //tamto//hentam// behal som stále do skladu a von, vybaloval, pokladal na regály...atď.)
Robila som v jednej firme a zakladala som dokumenty, triedila papiere podla rokov a toho, co obsahovali a to som zakladala do skatul + ked bolo treba nieco prelozit z angliny tak som prelozila. Viac som sa tam zadrbavala ako makala. Hihi.
budem predávať lístky ľuďom a príležitostne im rozprávať, že ujo Belo IV. dal tomuto mestu práva v 1255tom a že tá veža je krivšia o 68 cm.
A teším sa na to! :happy:
robila som minulé leto a aj toto leto budem robiť v drogérii, kde predávam od kozmetiky, cez šampóny, sieťky na okná až po metly a samozrejme tvárim sa že sa nenormálne vyznám vo všetkých druhoch tovaru + dokladám kde čo chýba
a varím kávu ostatnému personálu of course
na Chopku na chate, zavadziam v kuchyni, umývam riady, dokladám čisté taniere a poháre, občas načapujem kofolu či pivko, radím turistom zákazníkom "kudy kam", umývam a upratujem všetko od výmyslu sveta
@salora nemám clubcard, v tescu nenakupujem, len predávam a s tými poukážkami som ani nepochopil, čo sa robí, ale málo kamarátov tam chodí nakupovať a málokto sa vyštverá až hore na papiernictvo a elektro
roznášala som letáky, robila som anketárku a potom som robila v takej firme so súčiastkami (ale len také hovadiny, že dávala som matky do toho, strunky, hadičky, merala som ich, či sú dobré a podobne)
ňo, prekladám z angličtiny do slovenčiny, rôzne texty reklamného i nereklamného charakteru a stránky ako ako píšem reklamné texty v angličtine pre jednu zahraničnú prekladateľskú agentúru
pre slovenského šéfa píšem po anglicky, po slovensky, prekladám do slovenčiny, voľne prepisujem, opravujem gramatiku a štylistiku v slovenčine aj angličtine
hmm kedysi ešte na "super focused" praxi na sš som obišiel pár priemyselných podnikov, ktoré buď nefungovali alebo zdierali ľudí...
potom jedno leto som chvíľu robil s nábytkom, balenie a podobne veci, ďalšie vo fabrike na výrobu plastov nočné.. okrem fajn ľudí to asi nemalo žiadne pozitíva no a ešte som si povedal, že toto určite neplánujem robiť lebo to by bola stále len práca
teraz už len coding, vlastné projekty a sem tam fotenie, nechcem robiť niečo čo ma nebaví, aj tie peniaze zato by boli také lenivé :/
2007-2012 sprevádzanie na hrade a predaj lístkov plus k tomu dajaké letáky
2012-2013 práca na pošte za prepážkou
2014 leto roznášanie posty
2014-2015 predavačka vo Van Graaf
a toto leto sa zase chystám na roznášanie pošty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a
Na atletickom štadióne tu v KE počas atletických pretekov robím pomocníka (väčšinou meriam koľko kto hodil diskom resp oštepom )
A teším sa na to! :happy:
(ostatni psici su kjut a svetovy mier)
a varím kávu ostatnému personálu of course
robila som v Kauflande
teraz robim vo farmaceutickej firme a som medical assistant AKA dievča pre všetko
potom som v tescu vykladala na nočných trvanlivý tovar
teraz som predavačka (alebo sales assistant, ale proste predavačka) v C&A
pre slovenského šéfa píšem po anglicky, po slovensky, prekladám do slovenčiny, voľne prepisujem, opravujem gramatiku a štylistiku v slovenčine aj angličtine
potom jedno leto som chvíľu robil s nábytkom, balenie a podobne veci, ďalšie vo fabrike na výrobu plastov nočné.. okrem fajn ľudí to asi nemalo žiadne pozitíva no a ešte som si povedal, že toto určite neplánujem robiť lebo to by bola stále len práca
teraz už len coding, vlastné projekty a sem tam fotenie, nechcem robiť niečo čo ma nebaví, aj tie peniaze zato by boli také lenivé :/
2007-2012 sprevádzanie na hrade a predaj lístkov plus k tomu dajaké letáky
2012-2013 práca na pošte za prepážkou
2014 leto roznášanie posty
2014-2015 predavačka vo Van Graaf
a toto leto sa zase chystám na roznášanie pošty