@0 ou a teraz mi došlo že som sem pripla video zo svojho kanála tak aby bolo jasné, nezbieram si sledovanosť, je mi to úplne ukradnuté ..nedala som to sem ani tam kvôli tomu
(to len pre istotu ak by sa nejaký mudrc birdzu zas ozval)
záleží podľa toho kedy minulý rok sa mi najviac ľubila Personal Jesus, potom som mal obdobie kedy to bola just can't get enough no momentálne najlepšia je
@obliviate no vo funradiu chodilo alebo chodi taka show ze ludia volaju co pocuju v texte pesnicky... a moderator to dost epicky do toho zaspieval to "ryza jacmen" ze mi to prislo smiesne, aj ked tam nic take nepocut...
každopádne ich majú veľa dobrých no ako spomenula @myschka (jačmeň) Personal Jesus asi top
keď som si prečítal, že Depeche Mode hneď som si ju musel pustiť
chronologicky: photographic!, blasphemous rumours, master and servant, STRIPPED, little 15, behind the wheel, I want you now, PIMF, waiting for the night, personal jesus, IN YOUR ROOM, i feel you, BARREL OF A GUN!!!, HOME, DREAM ON, the dead of night, suffer well, damaged people, the darkest star, CORRUPT, wrong, in chains, BROKEN, soft touch/raw nerve...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
(to len pre istotu ak by sa nejaký mudrc birdzu zas ozval)
people are people
ryyžaa jačmeň... srdcovka od prvého počutia
toto a People are people, Enjoy the silence, ale inak ich moc nepočúvam
su fajn ale nezaujali ma nikdy
popularnica
keď som si prečítal, že Depeche Mode hneď som si ju musel pustiť