Dnes som práve pozerala Niekto to rád blond, síce mi to tiež občas príde trápne (hlavne to, že nezistili, že to nie sú tie baby), ale videla som to už viackrát
ja mám rada Slnko, Seno... Jak dostat tatínka do polepšovny a tie zväčša české komédie, ale najviac zbožnujem Sám Doma 2 (Stratený v New Yorku) , bez toho si Vianoce ani len neviem predstaviť...
ja mam rad stare komedie s eddiem murphym ako beverly hills cop, coming to america, another 48 hours, potom jima v ace ventura, aj hento drz hubu..a na viac si mmntalne nespomeniem
s tebou mne bavi svet a mean girls ♥ inak su komedie dost onicom, nikdy sa ani mocnezasmejem. aj dnes som bola na hangover 3 a nic moc. esteze bradley cooper je pekny
a čo sú tie výnimky? lebo u mňa tú hranicu tvoria Samotáři, a teraz naozaj neviem, či bol po tom nejaký film, ktorý by stál za opätovné zhliadnutie. teda v komediálnom žánri, lebo drámy by sa našli nejaké extra kvalitné.
@luc.ka no napríklad bobule 1 aj 2 ma zaujali alebóó napr. ešte gympl , celá trilógia kameňáku ani nestyda napr. nieje zlá komédia a ešte by sa dačo našlo
kameňák tomu celému kraľuje ale ja nie som na taký lacný humor, a celá troškova tvorba ide úplne mimo mňa ,) (toto hovorí za všetko » www.csfd.cz/film/43495-kame...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a ešte kurz sebaovládania (anger management)
a ja osobne mam najradsej Hangover :3
tyyy a spomenula som si - Moja tucna grecka svadba!!! to je uplne mega komedia tu som videla asi 3x
i ked to uz poznam fakt naspamat
"Řek jsem: jedem Tigři jóóó! Pane Bože! Matko boží!"
No nikdy proste
kde by bol hangover bez bradleyho... rovnako ako Silver Linings Playbook. úplne wtf film... mega nudaaaa mega preceňované. ale bradley je bradley.
a čo sú tie výnimky? lebo u mňa tú hranicu tvoria Samotáři, a teraz naozaj neviem, či bol po tom nejaký film, ktorý by stál za opätovné zhliadnutie. teda v komediálnom žánri, lebo drámy by sa našli nejaké extra kvalitné.
"No nepotešil ste mě. Ani já vás nepotěším"
no dobre, myslím, že si práve vymenoval úplný odpad
tak ten náš vkus sa zjavne pri 2000 rozchádza
kameňák tomu celému kraľuje ale ja nie som na taký lacný humor, a celá troškova tvorba ide úplne mimo mňa ,) (toto hovorí za všetko » www.csfd.cz/film/43495-kame...
rrrrrr, kamenak - to fakt na hentakych kkcinach sa smejete? drz hubu - dopici to je asi take smiesny film ako monoskop na dvojke(ach)
ked uz nieco poriadne, ta south park: peklo na zemi abo team america: svetovy polis