Fuj leco nenavidim ... Skus jej ich vytrhat ked ich posadi a zasad tam nieco ine
urcite nie ... len je uz nastvaty... pride do skoly sadne k nam rozbali chlieb a skor ako pozrie co v nom je ja tak nanho ze Zase syr ? a on kukne.. jo
@ayreen no to bude ta biela, ona je taka svetlunkozelena alebo zltkava. ale kazda paprika sa da kupit aj samostatne, na trznici si mozes vybrat aku len chces, v normalnych potravinach uz neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nedaj sa bojuj !
Ked si hladala teraz nejaku anketu a zistila si ze o paprike este neni .. Bojim sa o taky rok ze ake ankety budu
A to ona ma tak rada papriky ze ich tolko kupuje a vsade dava ? kamaratova mama je tiez taka zavysla ale zase na syre no
tvoj kamarat asi netrpi nedostatkom mliecnych vyrobkov
Asi
Fuj leco nenavidim ... Skus jej ich vytrhat ked ich posadi a zasad tam nieco ine
urcite nie ... len je uz nastvaty... pride do skoly sadne k nam rozbali chlieb a skor ako pozrie co v nom je ja tak nanho ze Zase syr ? a on kukne.. jo
o chudak, asi by si mal zacat robit desiatu sam alebo najst v triede niekoho, s kym ju bude vymienat
Hmm.. jahody mnam dala by som si povedat, a ona ich vobec je?
Neviem ci sa niekto taky najde :/
no asi nie este ak by si k tomu vzal kus salamy ale co, tak by to inak chutilo
Takze ona je skor taky ten vegetariansky typ?
proste tá obyčajná lacná. ale musí byť čerstvá, žiadna nejaká zošúverená.
a bajdvej, papriku môžem fakt len občas, keď mám na ňu práve chuť.