väčšina, ktore suvisia s priatelom a je ich velavela, ale take presladene veci by nikto v takom teple necital..
ale tak uz ked tak co ma hned napadne, tak asi ked bol mesiac preč a ani sme nemohli spolu komunikovat,alebo len minimalne a prisiel a ja som ho čakala a bolo to krásne zvítanie.
a ešte keď mal otec úraz a už do dali preč z ISky a prišli sme ho aj s bratom pozrieť a on sa tak strasne usmieval pekne ked nas uvidel, lebo si myslel, ze nas uz neuvidi, hoci bol doráňaný celý chudáčik, ale uplne mu bolo vidno na očiach, aky bol šťastný.
ked som telefonovala s ddkom den predtym, ako zomrel. najlepsi rozhovor, hoci sme si vymenili len 4 slova.
a vždy som šťasná, ked som dlhsie preč a pridem domov. to vo mne vždy vyvola usmev.
hm... keď sme s mojím eggs išli do brna len tak a potom sme sa celú noc poflakovali po meste a spievali sme si... alebo ešte to, jak sme vyliezli na strechu plavárne a sedeli sme tam asi tri hodiny... asi nič výnimočné, alem z toho dobrý pocit a zároveň je mi lúto že už sa to nezopakuje...
a toto nie je spomienka, ale v sobotu sa mi po velmi dlhom case ozvala niekdajia spoluziacka, ktorusom mal rad a s ktorou sme prerusili kontakt a ja som za to velmi rad, lebo som uz rozmyslal nad tym, ze po nej vyhlasim patranie
prve lubim ta a ked ma matthew bellamy objal (respektive ked som ho zbadala ako vysiel asi 2 metre odomna a vedela som ze to vsetko stalo za to), to su dva najnajkrajsie
Harry Potter
ale ne...fúúha asi 12.5.-kedy som išla na zápas USA:SVK a vybavili mi stretnutie s mojím idolom len a len pre mňa ..ale tých spomienok je viac..ale táto je asi taká naj
@5@16 no ja si neviem spomenúť. ja by som veru patronusa nevyčarovala
mám veľa pekných spomienok ale žeby niektorá bola taká najkrajšia ... neviem ale také pekné sú ked sme si s priatelkou prvýkrat vyznali lásku alebo ked som jej dala prvykrat pusu
+ mám doma celý album najkrajších spomienok, a neviem si vybrať jednu úplne naj, lebo ja sa teším z každej maličkosti a preto mi príde každá spomienka tá naj!
Ked som si precitala email ze chcu publikovat moj dizajn v knihe Visual Identity 2014
Ked sme boli na dovolenke na Sicilii s priatelom, zabludili sme medzi ulickami cestou na plaz prvy den a potom ako sme to konecne nasli, bielucky piesok, azurovo cistu vodu, vial taky prijemny vietor a na plazi nebol nikto este, obaja sme sa rozbehli, cestou zhadzovali tielko, kratasy odkopli zabky a utekali do vody ^^
ked mi dosiel mail ze ma zobrali na vysku a mne doslo ze idem dopice odtialto a uz bude len dobre lebo vsetko zle ostane tu (a ulava lebo nic ine som studovat nechcela )
a tak aj bolo
(a ked som ako jedina z triedy dostala 100% na maturitnom slohu a vsetky tie pice mali 95 a meneeeeej )
titul majstrov z 2002, potom všetky tituly Košíc obzvlášť ten ktorý sme získali proti slovanu toľko k spomienkam z môjho hokejového života...ale úplne že naj naj naj spomienka je jedna chvíľa s láskou môjho života bližšie nešpecifikujem
keď som dala zápočtovku z Operačných systémov na plný počet, potom čo som ten predmet opakovala a vzhľadom na dovtedajšie výsledky som sa fakt obávala že vyletím... keď mi potom obávaný profák k výsledku zablahoželal tak som fakt mala pocit že budem lietať od radosti
jednoznačne zimné LiR-ko 2014 !!!
to bolo to najdokonalejšie, čo som kedy zažila a nič sa tomu nevyrovná!!!
proste...tie pocity..ten zážitok..tá láska...všetko tak spontánne a úžasné..precítené....och
Ked som s nim lezala celu noc vonku na trave a cakali sme, ci budu padat nejake hviezdy. Uplne asi jeden z najlepsich okamihov, bola som daleko od vsetkych a vsetkeho a v tu chvilu som sa citila uplne stastna. Skoda, ze to tak rychlo preslo.
jedni z nich som si dnes v buse nahrubo naskicovala anakreslím to na velký formát....
a potom som zabdala toto fórum.
(+treba spomenúť že som milovník krásy a krása a ma robí šťastnou- a krása je veľmi komplexný pojem; a pasívny masochista . smiley: soms i tot ak nazvala. I ohladom fajčenia i ohladom zranujucich veci mentality)
Treba an to mysliet .)
Mám ich niekolko... návrat do dubnice z dediny, prababka sediaca v jej prútenom kresle, mama a Bady v malej fiatke ako idúpre mna, Bady v úkložnom priestore kočíka totálne zúbožený ale nájdutý z posledných síl sa snaží postaviť na nohy ako ma zbadá, Bady na kufri cudzieho auta-posledný pohlad.
Fraktály spomienok na Maťka. Ruky v psích chcankách a Maťkov smiech, príhoda kedy nejaký ludia si myslia že som jeho dcéra, vypadlo mu 10 korún ako machroval na rukách pred babami-triumf,
komplex spomienok na mamu, babkua dedka.
SESTRA
a on... to je momentálne najčerstvejšie, i skrze to spektro tej krásy.... čiže by soms a rozpísala neúrekom. Čiže radšej skrz iné formy podania kódu .)
ale také vytýčené azda. To šťastie zobúdzať sa ráno, bez pocitu bezútešeného odľudstva a bytia-mimo s pocitom a citom porozumenia .)
A posledné šťstie z premoknutia, čerstvého pršiaceho vzduchu a červenej repy .)
moja posledna stastna spomienka bola ked som mohol byt celu noc s dievcatom ktore som lubil a ktore ma vtedy pobozkalo, to bola (je) moja vobec posledna najstastnejsia spomienka...od vtedy som uz stastie nepocitil
Jeee ich vela Lezim vo vysokej trave v cudzej krajine, stebla travy sa kyvaju, slnko svieti a vietor jemne fuka Mam aj ine, ale na tuto si spomeniem vzdy ako prvu x)
Najstastnejsia spomienka? Koncert s priatelom, kedy som mu zaspala v naruci a vsetko bolo dokonale dalsia z najstastnejsich spomienok je spojena s dost negativnou vecou, ked mamku v aute prevalcoval kamion. Asi najpozitivnejsia vec to bola, ked mi povedali, ze je v poriadku, aku som kedy pocula
Rád by som sem aj ja napísal niečo láskyplné, ako väčšina z vás Ale tá moja najšťastnejšia sa asi spája s úspešným absolvovaním bakalárskeho štúdia. Boli to pre mňa tri pekelné roky, bol som na pokraji vyletenia, na prahu medziročníka, takmer ma opustil školiteľ, bakalárku som stihol napísať LTT... Takže to bola obrovská úľava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Matura, vylety, akcie, segra
ale tak uz ked tak co ma hned napadne, tak asi ked bol mesiac preč a ani sme nemohli spolu komunikovat,alebo len minimalne a prisiel a ja som ho čakala a bolo to krásne zvítanie.
a ešte keď mal otec úraz a už do dali preč z ISky a prišli sme ho aj s bratom pozrieť a on sa tak strasne usmieval pekne ked nas uvidel, lebo si myslel, ze nas uz neuvidi, hoci bol doráňaný celý chudáčik, ale uplne mu bolo vidno na očiach, aky bol šťastný.
ked som telefonovala s ddkom den predtym, ako zomrel. najlepsi rozhovor, hoci sme si vymenili len 4 slova.
a vždy som šťasná, ked som dlhsie preč a pridem domov. to vo mne vždy vyvola usmev.
a toto nie je spomienka, ale v sobotu sa mi po velmi dlhom case ozvala niekdajia spoluziacka, ktorusom mal rad a s ktorou sme prerusili kontakt a ja som za to velmi rad, lebo som uz rozmyslal nad tym, ze po nej vyhlasim patranie
ale ne...fúúha asi 12.5.-kedy som išla na zápas USA:SVK a vybavili mi stretnutie s mojím idolom len a len pre mňa ..ale tých spomienok je viac..ale táto je asi taká naj
mám veľa pekných spomienok ale žeby niektorá bola taká najkrajšia ... neviem ale také pekné sú ked sme si s priatelkou prvýkrat vyznali lásku alebo ked som jej dala prvykrat pusu
+ mám doma celý album najkrajších spomienok, a neviem si vybrať jednu úplne naj, lebo ja sa teším z každej maličkosti a preto mi príde každá spomienka tá naj!
...a ešte Ona. Spomienka.
ale tak asi 16. narodky
Ked sme boli na dovolenke na Sicilii s priatelom, zabludili sme medzi ulickami cestou na plaz prvy den a potom ako sme to konecne nasli, bielucky piesok, azurovo cistu vodu, vial taky prijemny vietor a na plazi nebol nikto este, obaja sme sa rozbehli, cestou zhadzovali tielko, kratasy odkopli zabky a utekali do vody ^^
a tak aj bolo
(a ked som ako jedina z triedy dostala 100% na maturitnom slohu a vsetky tie pice mali 95 a meneeeeej )
och ja chcem žit v Harryho svete
to bolo to najdokonalejšie, čo som kedy zažila a nič sa tomu nevyrovná!!!
proste...tie pocity..ten zážitok..tá láska...všetko tak spontánne a úžasné..precítené....och
a potom som zabdala toto fórum.
(+treba spomenúť že som milovník krásy a krása a ma robí šťastnou- a krása je veľmi komplexný pojem; a pasívny masochista . smiley: soms i tot ak nazvala. I ohladom fajčenia i ohladom zranujucich veci mentality)
Treba an to mysliet .)
Mám ich niekolko... návrat do dubnice z dediny, prababka sediaca v jej prútenom kresle, mama a Bady v malej fiatke ako idúpre mna, Bady v úkložnom priestore kočíka totálne zúbožený ale nájdutý z posledných síl sa snaží postaviť na nohy ako ma zbadá, Bady na kufri cudzieho auta-posledný pohlad.
Fraktály spomienok na Maťka. Ruky v psích chcankách a Maťkov smiech, príhoda kedy nejaký ludia si myslia že som jeho dcéra, vypadlo mu 10 korún ako machroval na rukách pred babami-triumf,
komplex spomienok na mamu, babkua dedka.
SESTRA
a on... to je momentálne najčerstvejšie, i skrze to spektro tej krásy.... čiže by soms a rozpísala neúrekom. Čiže radšej skrz iné formy podania kódu .)
ale také vytýčené azda. To šťastie zobúdzať sa ráno, bez pocitu bezútešeného odľudstva a bytia-mimo s pocitom a citom porozumenia .)
A posledné šťstie z premoknutia, čerstvého pršiaceho vzduchu a červenej repy .)
tie krásne sú s rodičmi
A tvoja?
Prve lubim ta je najcarovnejsia vec sveta darmooo
aj po rokoch to stále bolí.