Kedze zachvilu spustaju streamovaciu sluzbu Disney+ tak si budem musiet vybrat do profilu nejaku postavicku. Aku by ste si vybrali Vy? Samozrejme Donald a Mickey Mouse su klasiky. Ale ja si dam Simbu z Levieho krala
@dezolat@4 Mononoke nie je Disney, to je anime A ked uz anime, tak mne sa viac pacila Cesta do fantazie nez Princezna Mononoke od toho isteho tvorcu a ilustratora
Z Disney sveta nemám žiadnu obľúbenú postavu, aj som videla minimum z tých filmov, lebo ma jednoducho nebavia z vyššie, v komentároch, spomenutého anime od Ghibli by som mala problém si vybrať
@dezolat@8 Aha, tak neviem potom ani ja. Ale Disney ma aj uplne inu grafiku a tak. A videl si Cestu do fantazie? Velmi odporucam! Je to od rovnakeho tvorcu. A je to aj na Netflixe
@Azizi Tak Disney ma alebo malo vlastne studio ale Diesney je aj distributor ktory distribuuje ine studia. Videl som vela Ghibli filmov alecestu do fantazie nie. Vim ze je to najlepsi animovany film ever, nie len anime ale celkovo, ale som to este nevidel. Zvyknem si take topky odkladat na neskor. XD Howl‘s Moving Castle som videl naposledy pred 2 tyzdnami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov