Ahojte Birdzaci! Podelte sa v tomto fore o svoje oblubene piesne za rok 2018. Je jedno v ktorom roku vysli, podstatne je ze ste ich mali najradsej tento rok Vy!
No a u mna je to
Say10 od Mansona,
I want to break free od Queen ktoru som doteraz az tak nelubila,
Imagine od Bijouterriera
A ano no, Vibe od Eartha a Museri od Vladu...
Vela vela som toho pocuvala, ale najviac asi:
Nocna optika - Richard Muller
Mam jizvu na rtu - Jaromir Nohavica
Cestujuci - Dezo Ursiny
Travellin soldier - Dixie Chicks
Bang Bang Bang a Loser od BigBangu
If you od BigBangu (ta je zvlast, lebo je to laska)
Gone with the Wind, Doomsday a Hereafter od The Architects
When we were young od Adele
Applause a Million reasons od Lady Gaga
Perfect od Eda Sheerana (fnuk)
One shot a Pray od B.A.P
a ak sa rataju aj tie, co som objavila dnes v noci a odvtedy ich nonstop pocuvam, tak este Voice message a Bang x2 od B.A.P
^ totizto ked este fungovali pevne linky na Silvestra pred polnocou, 1. po polnoci ste sa nevedeli vacsinou dovolat, pretoze vsetci ludia telefonovali so zelanim stastneho noveho roku...
Tak tak vzniklo ked nieco dnes, zajtra nefunguje ze to je oretazene...
Mi doslo ze ked pouzijem nieco interne tak by som aj mala vysvetlit kontext...
@nespiacakraska ale to sa deje, mne sa uz stalo, ze som z mobilu nevedela nikomu volat po polnoci, lebo asi cele Slovensko si volalo a siet bola pretazena
Imagine dragons - Dream, a všímam si na nej hlavne hudbu a to ako to spieva, čiže mi nepríde depresívna, ale skôr taká magická!
(a potom ešte podobné pesničky od nich: Smoke and mirrors, Mouth of the river, Birds...)
Inak, vôbec nemám rada hudbu, toto je asi jediné, čo dokážem počúvať
Od Imagine dragons Bad liar a Natural
Takmer všetky piesne z muzikálu The Greatest Showman (Million dreams, This is me, The other side, Never enough, Tightrope, Rewrite the stars...)
Cokolvek od Petera Hollensa
A Lovely night z La la landu
Aaaa. to je asi vsetko
Teraz mi napada asi len Katarína Máliková, ostatné veci sú príliš mnohé a staré, takže ťažko mi je to priradiť k roku 2018. Od Málikovej sa mi páči celý Pustvopol, ale najviac skladby Zrána; Cudzie svetlo; Jedna sestra; Nová krajina.
No je ich strašne veľa, že ani neviem teraz ktorú skôr vybrať.. ...ale tá naj, čo mi robí zimomriavky a mi dokáže vtisnúť slzy do očí je od Pink Floyd - Take It Back a aj Wish You Were Here, ak som smutnejší dakedy..
...ďalej ma napadajú:
Scorpions - Wind Of Change - pre mňa najlepšia rocková balada, nikdy jej nemám dosť
Bon Jovi - Blaze Of Glory, Wanted Dead Or Alive a mnohé; Alphavile - Forever Young, Keane - Everybody Changing, Tina Turner - We Don't Need Another Hero, Bruce Springsteen - Tougher Than The Rest, Dire Straits - Walk Of Life, Duran Duran - Ordinary World, Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue, 4 Non Blondes - What's Up, U2 - Beautiful Day, AC/DC - Flick Of The Switch, Safe In New York City, Deep Purple - Highway Star a fúra mnohých..
zo slovenských a českých: Love 4 Money - Ráno, Komajota - Mesto V Nás, Milan Lasica a Jaro Filip - Do Batôžka, Iné Kafe - Ráno, Peter Nagy - Aj Tak Sme Frajeri, Mňága a Žďorp - Nejlíp Jim Bylo, Tichá Dohoda - Marioneta, Sagvan Tofi - Dávej Ber..
Často sú to také známe rádiovky u mňa, prípadne mix popu a rocku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ja som to forum musela pridavat na 3x, tak snad mi nebudu miznut prispevky za trest ze sa mi to podarilo!
Say10 od Mansona,
I want to break free od Queen ktoru som doteraz az tak nelubila,
Imagine od Bijouterriera
A ano no, Vibe od Eartha a Museri od Vladu...
Nocna optika - Richard Muller
Mam jizvu na rtu - Jaromir Nohavica
Cestujuci - Dezo Ursiny
Travellin soldier - Dixie Chicks
If you od BigBangu (ta je zvlast, lebo je to laska)
Gone with the Wind, Doomsday a Hereafter od The Architects
When we were young od Adele
Applause a Million reasons od Lady Gaga
Perfect od Eda Sheerana (fnuk)
One shot a Pray od B.A.P
a ak sa rataju aj tie, co som objavila dnes v noci a odvtedy ich nonstop pocuvam, tak este Voice message a Bang x2 od B.A.P
Tak tak vzniklo ked nieco dnes, zajtra nefunguje ze to je oretazene...
Mi doslo ze ked pouzijem nieco interne tak by som aj mala vysvetlit kontext...
Ti napisem dnestnu rannu storku o konvici.
A okrem toho asi Metallica - One resp. Raise your horns od Amon Amarth
(a potom ešte podobné pesničky od nich: Smoke and mirrors, Mouth of the river, Birds...)
Inak, vôbec nemám rada hudbu, toto je asi jediné, čo dokážem počúvať
Offspring - why dont you get a job
Imagine dragons - centuries a believer
Iggy pop - lust for life
Takmer všetky piesne z muzikálu The Greatest Showman (Million dreams, This is me, The other side, Never enough, Tightrope, Rewrite the stars...)
Cokolvek od Petera Hollensa
A Lovely night z La la landu
Aaaa. to je asi vsetko
Kasabian — Wasted
YOKE LORE — Truly Madly Deeply
Kate Bush - Wuthering Heights
Pocuvala som toho vela ale tieto dve piesne som si pustala asi posledne styri mesiace celkom casto.
...ďalej ma napadajú:
Scorpions - Wind Of Change - pre mňa najlepšia rocková balada, nikdy jej nemám dosť
Bon Jovi - Blaze Of Glory, Wanted Dead Or Alive a mnohé; Alphavile - Forever Young, Keane - Everybody Changing, Tina Turner - We Don't Need Another Hero, Bruce Springsteen - Tougher Than The Rest, Dire Straits - Walk Of Life, Duran Duran - Ordinary World, Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue, 4 Non Blondes - What's Up, U2 - Beautiful Day, AC/DC - Flick Of The Switch, Safe In New York City, Deep Purple - Highway Star a fúra mnohých..
zo slovenských a českých: Love 4 Money - Ráno, Komajota - Mesto V Nás, Milan Lasica a Jaro Filip - Do Batôžka, Iné Kafe - Ráno, Peter Nagy - Aj Tak Sme Frajeri, Mňága a Žďorp - Nejlíp Jim Bylo, Tichá Dohoda - Marioneta, Sagvan Tofi - Dávej Ber..
Často sú to také známe rádiovky u mňa, prípadne mix popu a rocku