aaa skolka no volal sa kubo priezvisko nezverejnujem ani co sme porobili nezverejnujem ale potom sa odstahoval do svajciarska uz sa ale aj vratil som ho raz videla potom ked som mala asi 7 a vobec sa mi nepacil hlavneze vraj byva 2 ulice odomna a je to daky vyhlaseny plejboj
fúú môj sused Marek je asi o rok starší a keď som mala sedem a on osem, chodili sme si dávať pusu za taký krík a nadruhý deň ma bolela hlava, tak som si myslela, že som tehotná áááááá !!! ... doteraz je to môj sused, najlepší kamarát, "brat"
Moja v škôlke.. dotyčný mi povedal, že mi na znak lásky rozopne náušnicu. Toto bolo to najoriginálnejšie vyznanie lásky Odvtedy mi toto nikto nepovedal A rozopol.. potom som sa rozplakala, lebo som to nevedela zapnúť a bolo zobudila som deti v škôlke a musela pre mňa prísť mamina..
v škôlke som sa trikrát vydala za toho istého chalana. o desať rokov neskôr som sa nešťastne zaľúbila, o rok neskôr som ďalšieho odmietla a odvtedy sa mi láska vyhýba. juch
môj prvý sa volal sa Mišo a chodili sme spolu neviem kolko len viem že sme spolu chodili a raz ked sme sa stretli vonku tak ma zastavil a povedal mi ze mi dava kopacky lebo ma dalsich 6 bab a nestiha ich ja som mu povedala že dobre a išla som ďalej
Ja si pamätám ako som sa po večeroch tak 7 ročná vždy modlila "Ježiško, daj prosím, aby ma mal Riško rád." A podarilo sa! Chodili sme spolu...domov zo školy A čapol ma po zadku, nosil na rukách, pobil sa za mňa!
v skolke na karneval. bola som dalmatinec.a on si tiez dal kostym dalmatinca.a potavil nam budu pod stolom. a chcel mat so mnou steniatka. odvtedy uz som nikdy nebola tak zalubena ako vtedy :/
nenazvala by som to zrovna láskou.. ale v 1. ročníku na zš som povedala mame a starkej, že si ho zoberiem za manžela keď budem veľká páčil sa mi skôr povahovo že bol tichy a mily chlapec irónia je, že on vedel že som niečo take povedala
Jurko zo ZS, ktory vsetkym slecnam stahoval nohavicky uz v prvej a druhej triede. Mal niekolko svadieb, jednu aj so mnou. Juch. Obcasne sa este stretneme - zial uz iba na gayfriendly akciach , takze 4 dietky a vilku s bazenom mat nebudeme!
Moja prva laska vykvitla v skolke a volal sa Tomas Mal blond vlasy a modre oci a cez siestu sme si vzdy svorne pchali do nosa take male plastove gulicky a furt sme sedeli spolu na obede a vzdy mi prenechal kolobezku, ked ostatne boli obsadene a staval perfektne pieskove hrady
no,moja prvá akože fakt- prvá láska,končí niekedy teraz,v týchto dňoch...ale tá škôlkárska...hm... jooj,to bolo silné volal sa Marek, chodievali sme spolu za ručičky na prechádzky a všetci nám kričali: pusúú pusúúú až kým našu mladú lásku nerozdelila nemilosrdná škola: sľúbil,že zavolá, nezavolal, odsťahoval sa,nedal vedieť...aj som za ním na dovolenke plakala....už ako 6-ročná som bola romantik hľadela osm na more a fňukala za Marekom och, tá škôlka no,a teraz chodí do triedy vedľa,prisťahoval sa nazad a dobre sa na tom bavíme
láska alebo "láska"? pretože to sú celkom rozdielne veci...prvá "láska" bola v škôlke, chlapec sa volal Matej (a podľa neho sme pomenovali aj môjho brata) a bola to láska ako hrom , stále sme sa spolu držali, keď sme išli niekam na prechádzku a tak
no a tá skutočná láska myslím zatiaľ neprišla...teda, fakt neviem, možno aj hej, ale neviem o tom
Mne sa v škôlke páčil jeden chlapec a keď sa ma naši pýtali prečo, hanbila som sa povedať že má pekné oči (ani neviem prečo), a tak som povedala, že má peknú mikinu
od malička bol moj naj kamos a este aj je ked som bola mala tak som ho tajne lubila : Dosm bola donho pousi zalubena ale preslo ma to ked sa dostahovali .... ale zas sme sa stretli po rokoch a sme zas naj kamosi
Mám pocit, že vo škôlke bola zo mňa vlastne dosť šľapka, tam som tých frajerov striedala jedna radosť. Furt na záchodoch sme sa dávali dokopy. Ale keď som mala 5, tak to začala láska s mojim o rok mladším susedom. Mám pocit, že asi tak na päťkrát sme sa brali a hneď na to aj rozvádzali. A furt sme sa uňho na záhrade hrali na Kobru 11. Vždy to skončilo bozkávaním sa na strome a inými úchylnosťami. V deviatich sme sa ale definitívne rozišli. Ach, ale najlepšie spomienky mám na to! Teraz sa už ledva zdravíme. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
no a tá skutočná láska myslím zatiaľ neprišla...teda, fakt neviem, možno aj hej, ale neviem o tom