teda skor:
študent - nerobím nič
zam. full time - chodím do roboty
mohla by som si vziat home office, ale nakolko sem takmer nikto teraz nechodi pride mi lepsie ist do prace ako byt doma, lepsie sa mi odtial pracuje.
btw chodim do prace na bicykli a este som nestretla ani zivu dusu keby sa chcel niekto obut, ze nesedim nonstop doma.
Ešte pracujem, no dnes som sa dozvedel, ze od dalsieho tyzdna mi dali dovolenku. Kedze mi to vsak nedali vediet 14dni vopred, ako KE treba, tak mi ju určili nezákonne, čiže sa dám na PN.
Robim picu, duolingo, hram zaklinaca a cvicim a pocuvam "quarantine party" playlisty na spotify. Akoze not bad ale za 2 tyzdne mi bude asi kvalitne jebat. Ale v porovnani s inymi to mam dost dobre, no.
som zamestnaná len ako brigádnik, takže žiadna dovolenka, neplatené voľno ale proste žiadne peniaze, ale za to viem že mám robiť na šibačku, a zároveň čakám aby prešli najhlavnejšie problémy, aby som mohla nastúpiť do nového zamestnania.. ale dnes som sa prihlásila tuná do brigádnickej agentúry že by som šla vypomáhať do skladov potravín v nasledujúcich týždňoch
Tak v normálnom prípade, kedy toto tak bolo nešťastne prišlo, tak by som si už v novej firme zarezával v partii pri chlapoch.. ...ale čo sa už dá robiť, keď už aj práve v deň pohovoru pred asi skoro dvoma týždňami sa objavili nové prvé prípady aj na Slovensku ...aj o tom sme sa bavili, celkom v pohode vedúci aj pohovor vyšiel, no ešte som nenastúpil, no myslím prinajlepšom, že nerobia skrz korony, aj keď mi nedal vedieť (snáď nezabudol) ...a keď to bude mať po tomto ekonomicky strpčené a rozhodne sa ma neprijať, tak nejako horko ťažko vyžijem ako doposiaľ nezamestnaný s občasnou robotou a keby už najhoršie, tak by som sa chopil už v najhoršom prípade roznášania novín do schránok alebo niečoho jak vo forme brigády ...čo už sa dá robiť, aj ja som neistý, neviem ani kefy to skončí a či tam ešte niekedy nastúpim alebo hľadať iné, aj keď zobral by ma
Dnes som mal ísť na úrad, lebo zatiaľ nezamestnaný, tak jasné že sa to prekladá na neurčito a ani neviem kedy.. ...ani neviem čo bude, žijem neisto, no asi dobré časy skončili a všetko možno zdražie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
zamestanec na polovicny uvazok - robim z domu
študent - nerobím nič
zam. full time - chodím do roboty
mohla by som si vziat home office, ale nakolko sem takmer nikto teraz nechodi pride mi lepsie ist do prace ako byt doma, lepsie sa mi odtial pracuje.
btw chodim do prace na bicykli a este som nestretla ani zivu dusu keby sa chcel niekto obut, ze nesedim nonstop doma.
ale je mi fajn, cakam, kym mi donesie kurier domov cinky a potom mi bude este kus viac fajn
A čakam čoskoro budem aj ja chodiť na brigádu takže...