Mám viacero srdcoviek Z tých, na ktoré si hneď spomeniem sú to francúzske zemiaky, žemľovka, zemiakový šalát, vianočná hubovo-smotanová polievka mojej mamy, cestoviny carbonara a ešte veľa ďalších. Vyslovene niečo "naj" nemám.
z polievok to je brokolicová a vianočná kapustnica (mamina do nej na zjemnenie dáva smotanu na varenie) ale inak medzi moje naj jedla patrí pizza a mám veľmi v obľube cestoviny a zeleninové šaláty
špenát.. v akéjkoľvek podobe, paradajkovú polievku od starkej, a zemiakový šalát od mami. A ešte veľmo veľmo ľúbim zeleninový šalát s balkánskym syrom...
@revolucion to sú vegetariánske cícerovo - zeleninové fašírky, v arabskom chlebe, so zeleninou. bežne to robievajú aj takí tí arabskí predavači kebabov.
Ja milujem neapolský rezeň ( najobľúbenejšie jedlo futbalistu Lea Messiho [ FC Barcelona ] ) , potom francúzske zemiaky , cestovinový a zemiakový šalát , je toho veľa ,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov