Nádherná príroda, okolie, hory, kopa múzeí, inštitúcii a obrovská výhoda že máme Maticu slovenskú.... asi pre študentov najvačšia výhoda a plus k tomu bohatá história
páči sa mi iba jedno miesto ...je to kopec na ktorom je menší kopec a na tom kopci je lavička z ktorej vidno na celé mesto a okolie...najkrajšie je tam v noci v lete a keď zapadá slnko a dobre sa tam nad všetkým rozmýšľa a našťastie o tom mieste skoro nikto nevie
co za ludi mate vy ludia v meste, ze ich nemate radi? to si ako len tak o nich poviete a myslite, ze kdekolvek pridete vas privitaju s otvorenou narucou?
a inak ja mam BA rad, v pohode mesto, historia, ludia, okolie a tak no, az na dopravu
Sú tu kiná, divadlá, obchodné centrá, športoviská (aj keď tých by tu mohlo byť viac) priemysel, železnice, cesty (aj keď mohli by byť širšie a lepšie riešené dopravné tepny a uzly, napr viac mostov by mohlo byť) pamiatky... a celkovo atmosféra a čaro nášho hlavného mesta
trnavu mám rada kvôli kamarátom a podnikom, bratislavu kvôli kamarátom, podnikom a niektorým parkom, a trenčín som mala kedysi rada kvôli scéne, ľuďom, klubom a celkovej atmosfére, čo to mesto má.
No, tak teraz vážne. Bratislava, no čo povedať.. ide to tu dole vodou.
Ale tak pri Dunaji je pekne, na Kolibe je pekne, aj staré mesto je pekné, aj keď veľa toho tu chátra.. samé banky a tony smetí a samá sedlač ktorá tu pracuje a nadáva na to..
tak vo Vígľaši fakt skoro nič nie je okrem hradu, ktorý prerábajú na kongresové centrum a vláčik (a to ešte beriem to najbližšiu dedinu, lebo keby som bral to kde bývam, tak tu naozaj okrem stromov nič nie je - 5, 6 domov, našim to aj vyhovuje, ale mne ani veľmi nie) tzt no
Lunik IX ale teraz vážne.. celkovo sa mi páčia košice, asi najmä pre historické jadro, ale aj to, že v centri sú parky, neďaleko je les a miesta, kde sa dá popremýšľať..
99% ludi tu nemam rad , priroda tu vlastne ani neni a ked je tak je zasypana odpadkami v krcmach mam vzdy len problemy .... no ja ti fakt neviem nemam tu rad nic a aj tak tu zijem a zit asi aj vzdy budem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
.
.
.
.
z historického hľadiska ešte možno
a inak ja mam BA rad, v pohode mesto, historia, ludia, okolie a tak no, az na dopravu
podniky tu boli super, teraz uz nie. priroda je tu pekna
no a teraz som radsej v ZA, lebo podniky, priroda su tu krajsie a aj ludia su tu dobri a aj ti "moji" sem chodia ^_^
Ale tak pri Dunaji je pekne, na Kolibe je pekne, aj staré mesto je pekné, aj keď veľa toho tu chátra.. samé banky a tony smetí a samá sedlač ktorá tu pracuje a nadáva na to..
Skatepark pri kauflande.
Moj dom.
Moja skola.
Kopec uprostred Petrzky.
Drazdiak.
Cajovna ... Stary strom.
Queens.
Je vela miest ktore mam rada..
Námestie je nice ,len trochu viac "zelene" by neuškodilo.
A ináč páči sa mi všetko v našom mestečku.
jedine co na nom mam rad je ze ked sa prechadzam po ulici a nikto nikde, citim sa ako doma...
nič zaujímavé v našom meste nie je ... normálka ... vybavenie celkom ok banky, obchody, tesco, námestie, ...
nooo a každý každého väčšinou pozná a to neznášam sú tu klebetní ľudia a to žijem v meste s rozlohou cca 72,57 km² čiže nieje to žiadna dedina
a vobec,nechapem,naco reagujem v tomto fore,ked svoje mesto nemam rada.
p.s. svoje mesto nemusis mat rada ale nieco sa vzdy najde a v ba je urcite nieco co sa ti paci...