Moje ... to bolo cez brane cvičenie ... sme boli v hoteli ... a večer som sa stretol sam s dievčaťom ktorí sa mi páči najviac na svete ... škoda že ona so mnou byt nemôže ... presedeli sme tam celý večer a kecali sme To bolo krásne .... bolo to v kuchyni ... isiel tam jeden chalan, čo pracoval v tom hoteli sa spýtal či nam nedonesie sviečky
Jaaaaj .... jak som sa smial ... ale nie zlý nápad...
Proste je to dievča pri ktorom neexistuje okolitý svet, a moj pohlad bol upriameny len na nu ... a moje srdce bilo ako zmyslovzbavene
Moje najkrajsie dni? cojaviem. Kazdy den je pekny si myslim. ale neic take na co si spomeniem a poviem si:"to bol ale super den." tak na to dako moc nespominam takze neviem ci mam taky den.
najnovsia krasna chvila bola v pondelok: ked som na nete zistila ze som spravila skusku na medzinarodny certifikat z Aj, uroven C1, to ma fakticky potesilo
neviem ci poznate ten pocit ked by ste najradsej stopli vsetko vsetucko, a to sa ako nedeje nic dolezite ci zaujimave, len sa proste mate chut tak strasne usmievat a vykricat na cely svet aby sa smial s vami...mozno je to smiesne, ale uzasne chvile su prave tie ktore su take krasne jednoduche..napr. ked mi priatel dal raz len tak ruzu a na otazku "preco" sa len usmial a povedal, ze len tak lebo jeutorok, na to asi nikdy nezabudnem alebo tie uzasne dni ked nerobite nic len tak polihujete pocuvate hudbu a ked pride k vam vas pes(ako ku mne) tak sa s nim vyblaznite ako male deck ja asi nidyk nedospejem, ale ja sakra ani nechcem
myslím že minulá jeseň a jarné prázdniny minulá jeseň ani nvm prečo... neboli to dni ale obdobie..proste asi najkrajšie doteraz..a jarné prázdniny.. som bola so super ludmi a naj kamoškou nezabudnem..
najkrajsie dni v zivote su na horach, ten pocit ze stojis hore a vsetko pod tebou...a ten pocit slobody neskutocny...juj...a este ked si tam s osobou na ktorej ti zalezi...
Najkrajsich dni bolo viac. Ale asi ked som dostal elektricku gitaru, a samozrejme ked som sa dal dokopy s mojou terajsou priatelkou. A este ked som spoznal moju terajsiu naj kamosku..
siedmy rocnik na zakldnej. teda vtedy to bolo uzasne teraz by som to uz tak nebrala, inak toho uzasneho nebolo tak vela, mozno ked som bola uplne mala a travila cas s rodinou co uz nie je pravda lebo vsetci sme vyrastli a isli svojou cestou
fuha to su vsetko take drobnosti... ked som dostala jednotku z nemčiny a profacka mi nechcela verit ze som to napisala bez tahaku...chvile s priatelmi.... s par ludmi na ktorych mi nesmierne zalezi a davaju mojmu zivotu zmysel... ...vecerne treningy kde je vzdy sranda a taaak...
5.5.2007 to nebudem komentovat to bol proste nadherny den so vsetkym co k "nadhernemu dnu" patri
17.6.2008 Brno-Velodrom, koncert LINKIN PARK.. napriek tomu ze mi bolo celu vo vlaku ku*vazle a trvalo to az do takej tretej poobede ked sme sa postavili uz do radu (ano blazni boli sme tam od rana)..rpsote vtedy vsetko preslo ostala uz len euforia a stastie a ocakavanie a uz sa kazdy len tesil a bolest brucha,hlavy, NOH, smad..vsetky fyzicke utrpenia isli bokom.proste skvely pocit.skvely den s rovnako skvelymi ludmi.
skvely pocit ze napriklad ked sa rozpravam s nejakym cudzincom a zrazu si uvedomim ze hovorim po anglicky a nie svojim materinskym jazykom a rozumiem.ze som sa nieco naucila, nieco co dokazem prakticky vyuzit a nie len delit zlomky (no povedz kedy toto budem potrebovat)
a skvely den je vzdy ked niekomu pomozem..mozno to znie namyslene alebo ako..ale to mi je fakt ze jedno ako to znie.hlavne ze ja viem ako to je.
tých krásnych chvíľ je strašne veľa, ale ak by som mala určiť, čo mi najviac prinieslo radosti v živote, zrejme by to bol rok 2002, na ktorý nikdy nezabudnem, spoznala som totiž hviezdne vojny
keď som šťastne zamilovaná do jednej osoby, s ktorou môžem byť deň aj noc, pozerať na hviezdy, bozkávať sa, kecať a byť spolu šťastní celé toto bolo leto 2007 neopakovateľné zážitky a tých najšťastnejších chvíľ bolo asi viac... počas tých 9 mesiacov...
a taká iná vec ešte poriadna punkovica v Bunkry alebo Collosseu... 100% pravé a nefalšované pogo s poriadnou dávkou eufórie...
s milovanym chalanom v noci pri splne mesiaca o 12 na hojdackach...pozerali sme na hviezdy a ja som mala jeho mikinu strasne pekne....az kym nedosiel daky debil ze tie hojdacky su do 20kil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
úsmev tetinho malého drobca
Jaaaaj .... jak som sa smial ... ale nie zlý nápad...
Proste je to dievča pri ktorom neexistuje okolitý svet, a moj pohlad bol upriameny len na nu ... a moje srdce bilo ako zmyslovzbavene
Na tento večer nikdy nezabudnem!
A čo vaše najkrajšie dni?
A tiež spoločné pozeranie filmov komédii s rodinou ...
Pozeranie na hviezdy cez strešné okno ...
Neviem, také jednoduché, ale pekné
byť s priateľom(keby som momentálne nejakého mala,všakže?)...
a byť v prírode cez noc/deň vidieť hviezdy krásnu zeleň,úžasné ticho,čumieť do ohňa...
a hodiť sa do vane a celkom sa ponoriť...a proste dlho zostať vo vode...
sú to drobnosti ale vedia ma neuveriteľne potešiť
a ku tomu všetkému ešte dobrá muzička a svet je hneď krajší
- 1. sex
- koncert Mixalisa Xatzigiannisa
- Magic park Thessaloniki
- vylet s G. na Kretu
- 17. narodeninyň
- a urcite este nieco, len teraz neviem
17.6.2008 Brno-Velodrom, koncert LINKIN PARK.. napriek tomu ze mi bolo celu vo vlaku ku*vazle a trvalo to az do takej tretej poobede ked sme sa postavili uz do radu (ano blazni boli sme tam od rana)..rpsote vtedy vsetko preslo ostala uz len euforia a stastie a ocakavanie a uz sa kazdy len tesil a bolest brucha,hlavy, NOH, smad..vsetky fyzicke utrpenia isli bokom.proste skvely pocit.skvely den s rovnako skvelymi ludmi.
skvely pocit ze napriklad ked sa rozpravam s nejakym cudzincom a zrazu si uvedomim ze hovorim po anglicky a nie svojim materinskym jazykom a rozumiem.ze som sa nieco naucila, nieco co dokazem prakticky vyuzit a nie len delit zlomky (no povedz kedy toto budem potrebovat)
a skvely den je vzdy ked niekomu pomozem..mozno to znie namyslene alebo ako..ale to mi je fakt ze jedno ako to znie.hlavne ze ja viem ako to je.
A tak vseobecne chvila po uspesne zvladnutej skuske,prsote ked clovek na niecom maka a potom to vyjde.
-skoro kazda dovolenka pri mori, ked som sa len tak pozerala na vlnky
-pocit zamilovanosti
tych krasnych chvil bolo vela, ale dufam, ze v buducnosti zazijesm este krajsie
Tie najjednoduchsie a zdanlivo najmensie.
Noc pod hviezdami?
Prechadzky s jednym xichtom popri ceste, beatles v usiach a vietor do vlasov?..
A... co ja viem..
A tak.
a taká iná vec ešte poriadna punkovica v Bunkry alebo Collosseu... 100% pravé a nefalšované pogo s poriadnou dávkou eufórie...