zobudila som sa na to, že niečo na mňa kvapká, bol to dážď, začínalo pršať... poobhliadnem sa a zistím, že ležím na deke na našom balkóne s kamoškou v náručí
najkurioznejšia bolo asi ked som sa zobudila s hlavou dole z postele alebo tak že som si neviem ako v noci sadla na zem a oprela sa hlavou o postel a tak som spala
@beaurebelle poriadne taguj!!! mas tam to tlacitko, ze zareaguj, tak ma neser!
pekne, no my sme neryhali, to ani nahodou len, ako som sa dozvedela, sme chceli byt osamote a vsade niekto bol tak sme si zobrali dve periny, aby sme nelezali na tvrdom a aby nam nebola zima a sli do kupelky, zamkli sa a zaspali romantika
že som po noci na chate zaspal na gauči a dvaja spolužiaci ma zobudili riadnym plesnutím po stehne To by ešte bolo v pohode, no v rukách mali obaja veľké nože, tak som skoro chytil infarkt, ked som ci ich všimol a potom som zaspal znova
u babky bolo nás tam vtedy viac, ja som zaspala v klasickej polohe v spálni na posteli a nejakým zázrakom som sa zobudila v obývačke na gauči na chrbáte s nohami preloženými za hlavou..a nechcite vedieť ako ma potom bolel krk
v jednej hotelovej izbe vedla nahej baby. Hotel patril jej fotrovi a bolo to po diske toto leto v čechách. Nic som si nepametal len ze som bol v bare a potom az rano ale povedala mi ze sa nic nestalo ze som bol taky ozratý ze to nebolo mozne a rano som ju odmietol, nieze by bola skareda ale mam babu a nespravil by som jej to.
no viem ze som zaspala v mojej posteli v celkom normalnej polohe...a zobudila som s a v bratovej izbe na jeho posteli ale tak ze som spala naopak...na vankusi nohy a hlava na druhom konci...alebo zevraj ma raz videli spat tak ze postel osm mala pri stene a ja som sedela a bola som opreta o stenu ...
Ked sa zobudim a zistim ze som si celu noc lezala na ruke a este bola spustena z postele laktom dole 100% necitlivost a neschopnost ju poriadne dvihnut, to som si myslela ze to bude treba amputovat. Potom na balkone s prepalenou mikonou,na rybarskej stolicke z ktorej som nasledne spadla jak v rozpravke ze sa prevazis dozadu a padas volnym padom no a este na jednom byte vedla chalana, ktoreho strasne nemam rada, to ma videsilo lebo som si nepamatala ze som vobec isla spat v tom byte, ale nic sa nestalo proste sme boli unaveni. Ale ked mi niekt oposle sms ktora ma zobudi a idem dalej spat tak vacsinou ptm ani neodpisem lebo sa mi zda ze to bolo v sne alebo si to nepamatam. Este dobre zobudenie bolo ked ma obliali studenou vodou, alebo ked sa mi snivalo ze mi zvoni budik a ked som sa zobudila na to ze zvoni v sne tak som mala ruku pred sebou a mackala som vzduch, akoze som sa pokusala ho vypnut, zase zaspala a takto par hodin dookola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
pekne, no my sme neryhali, to ani nahodou len, ako som sa dozvedela, sme chceli byt osamote a vsade niekto bol tak sme si zobrali dve periny, aby sme nelezali na tvrdom a aby nam nebola zima a sli do kupelky, zamkli sa a zaspali romantika