viem že na základnej som mala rada dejepis. pretože ho učila triedna a ona vedela neskutočne pútavo o tom hovoriť. a tiež aj informatika bola super lebo ma bavilo robiť prezentácie
na strednej to bola angličtina a tiež informatika
a teraz na vš ked konečne študujem po čom som túžila tak je to samozrejme psychológia ...čiže základy psychológie a aj história psychológie ale základy sú zaujimavejšie a to hlavne pre tie aktivity na seminaroch
V prvom semestri mám dva a pol predmetu, z čoho asi žiaden nemám rada.
Prednášky z matiky ma dosť vnútorne napĺňajú A Chemickoinžinierske výpočty na PC a labák z mikrobiológie dajme tomu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a tohtosemestrálny to bol Rezonančná spektroskopia
už žiadny asi
inak nemčina
britská literatúra
na strednej to bola angličtina a tiež informatika
a teraz na vš ked konečne študujem po čom som túžila tak je to samozrejme psychológia ...čiže základy psychológie a aj história psychológie ale základy sú zaujimavejšie a to hlavne pre tie aktivity na seminaroch
inak u mna momentalne Aplikovaná výpočtová inteligencia, všeobecne za VS zatial - Vývoj softvérových aplikácii
V prvom semestri mám dva a pol predmetu, z čoho asi žiaden nemám rada.
Prednášky z matiky ma dosť vnútorne napĺňajú A Chemickoinžinierske výpočty na PC a labák z mikrobiológie dajme tomu.