Predom sa ospravedlňujem ak to bude moc chaotické, alebo analytické či moc melancholické. ale stalo sa to už dosť dávno a bolo to naozaj prvý krát takže to opisujem tak ako som to cítil vtedy, bez predchádzajúcich skúsenosti.
Toľko Prológ, teraz hlavné d
tl;dr
a prečo je to vo fóre..? či každý máme napísať litániu o tej svojej "prvej láske"?
ok, bolo to v škôlke, volal sa Ferko, chceli ho všetky baby a nikdy som ho neoslovila. Koniec rozprávky.
moja prva laska v skolke bol chalan, ktory bol na karneval dalmatinec, aj ja som bola dalmatinec, on nam urobil budku pod stolom a spytal sa ma ci si urobime steniatka. ja ze hej.
Pekne napísané, až ma prekvapuje ,že si to napísal ty - ako chalan. Lebo takéto niečo zvyčajne píšu dievčatá - nič v zlom samozrejme . Ktovie,možno ťa vtedy len zahnala "do úzkych.." až prílišná náklonnosť z jej strany aj keď si k nej tiež niečo cítil - resp. mohol cítiť. To sa stáva. Teraz je už zbytočné to ľutovať,.. a ako sa vraví, nikdy nevieš čo sa môže stať možno ju po pár mesiacoch,rokoch stretneš znovu a dáte sa dohromady. Nič nie je vylúčené
Moja prvá láska bola tiež v škôlke.. a bola taká drobňučká zlatučká a chalani komolili jej meno a robili si srandu tak som sa jej par krat zastal a začali sme sa spolu baviť atď. A pamätám jak na karnevale som bol za tučniaka. A mal som veľké brucho vypchaté a som nevedel jesť v tom kostýme a ona prišla a ma kŕmila.
A potom posledný akoby ročník škôlky (ak sa to tak dá nazvať) som začal vynechávať škôlku lebo som bol taký domased a kukal som večne rozprávky. A aj keď som sem tam do tej škôlky zašiel tak ona už nemala čas lebo sa už v škôlke učila písať a počítať.
keď som v škôlke bozkávala chlapcov, nikdy som si nemyslela, že ich ľúbim... a bolo ich veľa
keď som na základke túžila po spolužiakovi, tiež som to tak nebrala, len sa mi páčil a vedela som, že o týždeň už nebude
to isté aj na gymku, všetko som vnímala len ako príťažlivosť
takže vlastne prvý krát, čo mi napadlo slovo láska bolo s internetovým človekom, ktorého som nikdy nevidela a samozrejme to láska nebola, len som sa spojili moje emočné potreby byť chápaná a nadržanosť
hmm pokec? tak niekedy8/9roč zš. napísal nejaký týpek bez fotky, na také som nezvykla odpisovať ale jemu som odpísala. neskor mi poslal zopár fotiek (zlaté chlapča) až neskôr začal tlačiť do stretnutia. keď som mu napísala, že nechcem. tak ma zrušil, blokol a ozval sa po 3 rokoch, že "si mi známa" odvtedy sme sa aspoň 10x stretli, už mame spoločných známych... a naposledy povedal, že to, že mi o5 napísal bola najlepšia vec za tie 3 roky mlčania
Veronika E. školka. Teraz uz taka pekna nie je a nase cesty sa rozdelili po smrti jej babky.A to bolo davno ,pradavno, ked boli este bohovia malicherní.
moja prvá láska.. bola platonická .. teda myslela som si to. Trvalo ale 2 roky kým som sa z toho dostala a po ďalších dvoch rokoch som sa od neho dozvedela, že platonická nebola ..
Všetci chlapci v škôlke boli na karnevale Batman, iba môj dovtedy najlepší kamoš bol púštny muž zo Star Wars
Vtedy som pochopila, že je ten pravý
A neskôr mi za preliezkami ukázal pipík.
A potom sme furt spolu sedeli na obede a kamošili sa aj napriek tomu, že v tom veku sú chlaoci a dievčatá najväčší nepriatelia. No a po štvrtom roníku ZŠ som odišla na gympel a odvtedy som ho nevidela
k mojej prvej láske, nuž... mala som vtedy 15, vznikla cez internet a bola čiastočne, ale nie úplne, platonická... je to tvoj polomenovec a dosť som bola vtedy naňho naviazaná a dosť zlé reakcie to vo mne spôsobilo (depky a tak), dodnes na neho občas myslím a tak, dokonca mám na Birdzi aj blog o ňom (nie na tomto nicku)
Možno to bude čudné ale ja som ešte svoju prvú "lásku" nemal. Kedže ako decko som takto nerozmýšľal veľmi, no a teraz som ešte nestretol dievča čo by ma tak zaujalo, ale veľa ich nestretávam tak to bude asi preto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a prečo je to vo fóre..? či každý máme napísať litániu o tej svojej "prvej láske"?
ok, bolo to v škôlke, volal sa Ferko, chceli ho všetky baby a nikdy som ho neoslovila. Koniec rozprávky.
a moja realna prva laska je teraz
vo fórach sú tu väčšinou kokotiny, ale toto bolo prekvapivo fajn.
prvá láska? sex drogy a rocknroll. tvoja bola krajšia.
:letim:
A potom posledný akoby ročník škôlky (ak sa to tak dá nazvať) som začal vynechávať škôlku lebo som bol taký domased a kukal som večne rozprávky. A aj keď som sem tam do tej škôlky zašiel tak ona už nemala čas lebo sa už v škôlke učila písať a počítať.
keď som na základke túžila po spolužiakovi, tiež som to tak nebrala, len sa mi páčil a vedela som, že o týždeň už nebude
to isté aj na gymku, všetko som vnímala len ako príťažlivosť
takže vlastne prvý krát, čo mi napadlo slovo láska bolo s internetovým človekom, ktorého som nikdy nevidela a samozrejme to láska nebola, len som sa spojili moje emočné potreby byť chápaná a nadržanosť
takže sa dá povedať, že až teraz?
a toto sa mi stalo ešte asi 2x
Vtedy som pochopila, že je ten pravý
A neskôr mi za preliezkami ukázal pipík.
A potom sme furt spolu sedeli na obede a kamošili sa aj napriek tomu, že v tom veku sú chlaoci a dievčatá najväčší nepriatelia. No a po štvrtom roníku ZŠ som odišla na gympel a odvtedy som ho nevidela
k mojej prvej láske, nuž... mala som vtedy 15, vznikla cez internet a bola čiastočne, ale nie úplne, platonická... je to tvoj polomenovec a dosť som bola vtedy naňho naviazaná a dosť zlé reakcie to vo mne spôsobilo (depky a tak), dodnes na neho občas myslím a tak, dokonca mám na Birdzi aj blog o ňom (nie na tomto nicku)