chcem pocas skoly zarabat aspon tolko, aby som mala na zakladne vydavky.a po skole chcem robit v biomedicine, v tom co vystudujem.a casom sa chcem zabezpecit tak, aby som mohla robit len to, co ma bude naozaj bavit. ak to bude biomedicina tak to, ak nieco ine tak nieco ine
Primárne pracujem v oblasti marketingu a reklamy, bližšie nebudem špecifikovať ak dovolíš. Popri tom robím ešte nejaké drobnosti. Chcel by som v tom pokračovať. Myslím, že to čo študujem nemá u nás až taký potenciál, aby som mohol povedať, že s tým budem spokojný...
Som programator a sem tam aj spravim nejaky ten graficky dizajn.. Som si sam sebe panom, takze som aj vcelku spokojny.
A ci to robim rad? No robit CI dizajn ma velmi bavi, ale programovat s odstupom casu uz ani moc nie. Radsej by som sa v buducnosti venoval UI dizajnu pre mobilne zariadenia, resp pokrocil tak, aby som uz "manualnu" robotu vobec nemuse robit. Ale to este nejaky ten cas potrva...
Ja beriem školu len ako odrazový mostík smerom k vysnívanej pozícii ak neskončím ako to čo študujem, a predsa budem šťastný, tak ma to nebude vôbec trápiť najlepšie by bolo osamostatniť sa .... možno podnikať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A ci to robim rad? No robit CI dizajn ma velmi bavi, ale programovat s odstupom casu uz ani moc nie. Radsej by som sa v buducnosti venoval UI dizajnu pre mobilne zariadenia, resp pokrocil tak, aby som uz "manualnu" robotu vobec nemuse robit. Ale to este nejaky ten cas potrva...