Pamätáte sa, kde ste začali internet navštevovať v čase jeho "rozkvetu"? aké stránky ste najčastejšie navštevovali, koľko času ste trávili na nete a podobne?
to bolo asi pred 10 rokmi, prve stranky boli googlenie vselijakych obrazkov aut, online hry, pokec a objavil som nejaku stranku artattack ktoru zacali postupne navstevovat snad vsetci
zaciatky boli uz okolo roku 2001-2002.. mali sme doma dial-up a bol neskutocne drahy.. tusim dokonca na kredity! pozeraval som profily hokejovych bitkarov v NHL.. zalozil som si na post.sk prvy email a chodil na tamojsi ultra pomaly chat.. potom v skole som chodieval pozeravat srandovne obrazky... okolo roku 2005 som mal uz Chello a zalozil si konto na azete, sledoval novinky okolo sportu.. o rok neskor som zacal hravat online manazerov, stahoval filmy hudbu.. tak ako teraz
1999/2000 ked sme mali doma prvy PC.a nemohli sme na neho sami chodit tak sme nutili mamku nech hra rozne online hry na cartoonnetwork.com alebo nieco podobne. tom & jerry a johny bravo. a my sme tam okolo nej stali s otvorenou hubou.
inak povoleny internet a PC na cca 1hodku denne alebo za dobre znamky som mala az do 14-15 rokov.
Áno, doma sme dlho net nemali, ale keď som sa prvé razy dostala k internetu, tak som si pozerala stránky o geológii, dinosauroch, články... To bolo úplne prvé. Potom neskôr rôzne stránky o psíkoch, najmä papillonoch a tak Keď sme mali konečne internet aj doma, tak to boli nejaké RPG stránky na spôsob HP - Najprv Finália, potom jedna, ktorá mi veľmi prirástla k srdcu. A cez Fináliu som sa inak prvý krát dozvedela aj o Birdz ale dlho som sa tu nezaregistrovala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a na čo som ho využíval - ehm no sťahovanie hudby a no nazvyme to vzdelávacie účely
inak povoleny internet a PC na cca 1hodku denne alebo za dobre znamky som mala az do 14-15 rokov.
Nikdy som nechodila na žiadne chaty, pokec atď.