Akých máte spolužiakov?Baby-robia vam stále nervy?Skúšaju lámať rekordy koľko faciek im denne dáte?A kvôli nim si musíte stále dávať pozor na veci aniekedy ste neskutočne vytočene alebo si vás ani nevšimnú?Maju rešpekt?(Mne moji spolužiace robia neskutočn
no kedze mame vsetci 20 a vyssie blbosti uz nerobime...len kecame zvacsa o skole, obcas nieco smiesne zapotime a spoluziak nazyva dve spoluziacky sliepky, lebo sa aj tak spravaju ale inak v poho baby
My mame len jednu spoluziacku a tu mame radi Ale sme zohrata trieda. Znami sme na skole tym ze sme najhorsi pretoze vsetko rozbijame... a podobne ...Viem neni to na chvalu ale taky sme a uz sa to asi v poslednom rocniku nezmeni
my mame v triede dost blbe pripady...cca 5-10ludi su totalne male deckka a jeden 14-rocny spoluziak vyzera na 9 rokov...neska som ho videl bol vonku na korculiach a mal auticko na dialkove ovladanie!!cela trieda sa zanho hanbime..a ptm nejakych tych trapnych grazlov co sa na neco hraju a tak ...a 2 fakt ze nezasam..keby odisli mi nikto v triede nejak extra nevadi..a ptm ete dajake baby co sa s tymi grazlami bavia a tak...
no v mojej triede 2 chlapci cisto vyfetenci ale sranda aspon dalsi rozumovo nedospeli alebo su to obycajny gambleri ... co veta tak.."toto si hral? toto si presiel? na toto mas cheaty?" nemam to rad...a zvysok chlapcov je uplne ze normalnych...tych mam najradsej a dievcata su super to sa z nich smejem jak .. tak to ma byt...mam vas veeelmi rad dievcataaaa
len pre zaujímavosť ja mám 14 v triede sme 19-sti a z toho až 5 bab ale podla mna je to tak lepšie ako keby sme mali ku nam dostať dajake nafukane baby zmalovane jak velkonočne vajička s pocitom že žiadne ine baby nevyzeraju lepšie ako ony sme celkovo dobra parta sa pozname a budem na nich pekne spominať
Som na skole kde je dokopz 1500 yiakov a nas je v triede 18 .Moji spoluyiaci su sprosti hlevne ked mi hovoria ze sa mam nahnut nech mi vidia do vystrihu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale máš to fajn, aspon je v škole sranda
Ja dnes píšem ako madar
Tie "blbosti" sú v zátvorke, lebo nemyslela som to tak, že je to blbé alebo podobne, ale nevedela som to nazvať.
Patrí to k mladosti a aspon máš dôvod tešiť sa do školy