Moja byvala spolubyvajuca to mala ale ona si cistila trebars 6 krat za den alebo tak ze bola na kompe a pol hodiny tycinku v uchu pri tom.
Mala potom strasne problemy s usami stale nejaky zapal, bolievali ju hrozne a takk
@h8u navyše podľa lekárov sú vatové tyčinky na prd... osobne - používam ich čo najmenej a chodím pravidelne každé tri mesiace na ORL na výplach - vrelo odporúčam
@salora ten výplach bol v pohode,ale predtým mi tam strčil taku dlhú tyč do ucha,som myslel ze sa poseriem a že bubienok mam dakde v bruchu ....lebo som tam išiel s tym,že som mal 3 týžde zalahnuté v uchu a vytiahol odtial takú malú guličku zaschnuteho mazu asi
ja tak raz za týždeň alebo dva si na to spomeniem, skôr vatové tyčinky používam na makeup, keď si niečo zle nakreslím, tak to tyčinkou lahšie dám dole
akože ja moc nemám rada čistenie uší, lebo pri tom kašlem strašne :/ ma drhne furt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Mala potom strasne problemy s usami stale nejaky zapal, bolievali ju hrozne a takk
akože ja moc nemám rada čistenie uší, lebo pri tom kašlem strašne :/ ma drhne furt