Sú im/podľa nich úplne ľahostajné? nezaujímavé? trápne? suchárky? ... Alebo si to vážia a v kútiku duše ľutujú, že oni sami sú povrchní? .. ... Pridajte svoje názory, postrehy a skúsenosti ... som zvedavá, ako to vidíte
Ako pravý povrchný chlap si vážim ženy ktoré nemajú žiadne sexuálne skúsenosti alebo len minimálne. Ale totálne mi je na smiech z tých ľachkých žien ktoré striedajú partnerov ako na bežiacom páse a mali v sebe viac kolbás ako ja som kedy zjedol a povedia ti že sex tak najskôr po pol roku.
na jednorazovom sexe neni nic povrchne ked su ludia single mozu si v ramci sexu robit co chcu mozno si s niekym sadnu aj po psychickej stranke a bude z toho vztah. ale od toho je ta zena aby ukazala chlapovi ze mu vie ponuknut aj nieco viac ako len svoju vaginu a zaujat ho na tolko aby sa z nej stala jeho partnerka.
@nikki92 aha, dík za vysvetlenie, takto by som si to nikdy nevysvetlila.
uff, ale aj tak moja odpoveď na otázku bude asi znieť "ako ktorí", pretože zovšeobecniť sa to podľa mňa nedá...
Tak tvoje chápanie zásadovosti a povrchnosti je úplne nimo...
A čo ak milujem sex a chcem ho aj vo vzťahu? Sex je jeden z najdôležitejších pilierov vo vzťahu. Štatisticky je sex najčastejšia príčina rozvodov a rozchodov.
Ak napr. nemám vzťah čo je na tom sa zabávať a dopriať si niečo kým človek "nájde" tú pravú?
A zasadovosť je že dievča nikomu nedá? Možno ani nemá komu dať...
Je to o ľuďoch a každý clovek si rozumie s niekym iným. Mňa to doho nič či niekto chce len sex alebo vzťah a čo rieši s kým. Každého baví niečo iné.
Ten tvoj popis "zasadovej" źeny mi pripomenul bývalú ked som mal 18 rokov davali sme sa dokopy a chcela čakať so sexom 2 mesiace Ako pointu som v tom nenašiel.
Proste ak sú si ľudia sympatickí tak nech si robia čo chcú ak sú na všetko dostatočne vyzrelí
@rocafella sex teda rozhodne nie je z najdolezitejsich pilierov vo vztahu. a ked takto premysla vviacero ludi, ani sa necudujem, ze tie vztahy potom vyzeraju, ako vyzeraju.
@trdelniiiq Ospravedlňujem sa moja chyba, zle som to povedal.
Základom vzťahu by mala byť láska a priťažlivosť, komunikácia, dôvera, vernosť, opora jeden v druhom a aj súlad v intimnom živote. Ovšem každý človek má iné potreby. Sú ľudia pre ktorých intímny život nie je potrebný ale min. 83% ľudí potrebuje k životu pravidelný intimny život. Ak tam niečo absentuje alebo je nesúlad vedie to často k rozvodu, rozchodu, nevere a pod.
povrchny ked su ludia, tak mozno si vazia akurat predtym ako pojdu do postele aby nebola prislis tucna inak asi nie.....
skoda ze vacsina zien chce takych muzov, lebo...vlastne neviem preco..vedia aký bude ten clovek, nic nové ked sa nieco stane co nechceli ale vedeli aký bude, len slusny muz co to mysli vázne, vacsinou sa zene dvori a podobne a hned strati vacsina zien zaujem. Ked nevedia co je dobré a nevedia si pockat tak dostanu len to co nechceli, vlastne chceli a potom placu na nespravnom mieste.
@rocafella Presne tak, ako sa tebe nepozdáva vzťah bez sexu, sa mne nepozdáva sex bez vzťahu... Ja osobne by som zo sexu s človekom, ktorého dobre nepoznám a nemám k nemu citový vzťah, nič nemala. Mne to proste ide dokopy... Je mi jedno, čo si robia ostatní, nikoho nezatracujem za to, čo robí.. Ale podľa mňa to povrchné je... najmä ked ťa niekto balí a hrá ti na city, len aby si mu hned dala... Treba veci označovať pravými menami, či sa to niekomu páči alebo nie ...
@nikki92 Lenže to ak máš k niekomu citový vzťah neznamená že musíte byť aj v reálnom vzťahu. Prečo ak mi je sympatické dievča, rozumiem si s ňou by som s ňou nemohol mať niečo viac bez toho aby som s ňou musel chodiť?
Ja som nikdy nikomu nehral na city...
Nie je to potreba...
Btw: Je smutné pre zmenu, že veļa ľudí sa dá do vzťahu ako zámienku pre to mať sex lebo inak by to bolo "bez vzťahu" ako keby to nebolo jedno.
Ja som sex nemal nikdy s nikym s kym som si nerozumel, proste vždy tam musí niečo byť.
myslím, že si si odpovedala sama tou otázkou nie nevážia si nikoho pretože sú povrchní a ich pohľad na život je iný uznávajú iné veci ako je zásadovosť..... (lajky na instagrame, dizanové značky, prestížne podniky atď) to sú veci,ktoré uznávajú povrchní ludia.... čiže pokiaľ nieje zásadovosť v tomto prípade názov novej kolekcie od dolce gabana tak sa obávam ,že odpoveď je NIE.
@rocafella Mne nestačia iba sympatie, musím toho človeka proste lepšie poznať a úplne mu dôverovať.. musím ho ľúbiť... no šak každý sme inak nastavený... Ja oceňujem, ked chlap povie na rovinu, čo chce.. To je dobré, že nehráš na city.. to uznávam... Ja som mala na mysli iný prípad... A vzťahy typu ''aby sa nepovedalo'' tiež neuznávam, to je len oficialita.. a tiež nepochopím prípady, ked jednému dá hned a s druhým chce pomaly rok čakať....
Ale robíš vedu z niečoho na čom nie je nič komplikované... Aj tak si myslím, že život je príliš krátky na to aby sme ho premárnili čakaním, rozhodovaním a pod. Treba robiť veci spontánne lebo človek bude na sklonku života ľutovať koľko mu toho život ponúkol a ako málo toho prijal...
Každý má inú filozofiu. Ja som názoru, že život je len jeden tak si ho treba vychutnať. Ovšem koľko člobek berie toľko by aj mal vrátiť preto sa snažím, žiť v rovnováhe.
Vážia si povrchní ľudia tých "nepovrchných"? Podľa mňa nie. Občas ich ľutujú, občas sa im čudujú, ale vážiť si? Človek však žije svoj život predovšetkým kvôli sebe, nie kvôli druhým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
uff, ale aj tak moja odpoveď na otázku bude asi znieť "ako ktorí", pretože zovšeobecniť sa to podľa mňa nedá...
A čo ak milujem sex a chcem ho aj vo vzťahu? Sex je jeden z najdôležitejších pilierov vo vzťahu. Štatisticky je sex najčastejšia príčina rozvodov a rozchodov.
Ak napr. nemám vzťah čo je na tom sa zabávať a dopriať si niečo kým človek "nájde" tú pravú?
A zasadovosť je že dievča nikomu nedá? Možno ani nemá komu dať...
Je to o ľuďoch a každý clovek si rozumie s niekym iným. Mňa to doho nič či niekto chce len sex alebo vzťah a čo rieši s kým. Každého baví niečo iné.
Proste ak sú si ľudia sympatickí tak nech si robia čo chcú ak sú na všetko dostatočne vyzrelí
Základom vzťahu by mala byť láska a priťažlivosť, komunikácia, dôvera, vernosť, opora jeden v druhom a aj súlad v intimnom živote. Ovšem každý človek má iné potreby. Sú ľudia pre ktorých intímny život nie je potrebný ale min. 83% ľudí potrebuje k životu pravidelný intimny život. Ak tam niečo absentuje alebo je nesúlad vedie to často k rozvodu, rozchodu, nevere a pod.
skoda ze vacsina zien chce takych muzov, lebo...vlastne neviem preco..vedia aký bude ten clovek, nic nové ked sa nieco stane co nechceli ale vedeli aký bude, len slusny muz co to mysli vázne, vacsinou sa zene dvori a podobne a hned strati vacsina zien zaujem. Ked nevedia co je dobré a nevedia si pockat tak dostanu len to co nechceli, vlastne chceli a potom placu na nespravnom mieste.
Ja som nikdy nikomu nehral na city...
Nie je to potreba...
Btw: Je smutné pre zmenu, že veļa ľudí sa dá do vzťahu ako zámienku pre to mať sex lebo inak by to bolo "bez vzťahu" ako keby to nebolo jedno.
Ja som sex nemal nikdy s nikym s kym som si nerozumel, proste vždy tam musí niečo byť.
Každý má inú filozofiu. Ja som názoru, že život je len jeden tak si ho treba vychutnať. Ovšem koľko člobek berie toľko by aj mal vrátiť preto sa snažím, žiť v rovnováhe.