@trdelniiiq tak som to ani nemyslela. Viem o kamaratke ktora mala nejaku krizu poroku a pol a viem ze vtedy bol na nu jeden jej kamarat velmi mily...a pacilo sa jej ze je k nej taky pozorny ked frajer vtedy nebol....tak sa nechala trochu namotat
Pekné,ironia osudu je,že som sa nestretla s tým,žeby sa to dalo zachrániť.. Teda,práve sa to stalo mne a vyzerá to " zachránene " som zvedavá ,kedy to skape načisto ...
@8 no ak sa dvaja ludia maju fakt radi a pride nejaka podobna situacia, da sa to uplne v pohode vyriesit..chce to len cas a trpezlivost..pride obdobie, aj 2-3 tyzdne, kedy je clovek nespokojny sam so sebou/citi sa zle a potom sa to samozrejme odzrkadli aj na chladnejsom spravani k partnerovi..lenze clovek, ak toho druheho dobre pozna, vie, co sa deje, opyta sa a vsetko sa pekne krasne vyriesi
som dost velky odporca takych tych prizemnych rieseni, ze co mi nedava jeden, najdem v druhom..ak je tu problem, riesi sa problem
podľa mňa tá @3 je khokhotina. ja si myslím, že nemám dávať partnerovi, čo najavo, že sa ma ku mne správať ako ku svojej partnerke, ľúbiť ma a nejako mi to aj ukazovať najavo.
určite nechcem a nemám potrebu aby mi každých 5minút vravel ako ma ľúbi alebo niečo podobné. ale keď to začne chladnúť a už len vedľa seba sedíme bez dotyku tak nemám, čo riešiť. ale tak možno to vidím takto len ja lebo som dotyková
@greyness Preco khokhotina? Ked vidis ze frajir ochladol a nie je k tebe taky bezprostredny, ako zvycajne, nebudes chciet vediet dovod a potom to vyriesit?
@simka trdelnik ale skor asi myslel nejake vlastne dlhodobejsie psychycke rozpolozenie ktore nemusi tkviet v ochladnuti vztahu.. vis, ked mas nachuja naladu dlhsie a budes nenavidiet cely svet, nemusi to nevyhnutne znamenat ze uz neľúbis teda tak som to ja pochopil..
Jednoducho, su obdobia, kedy clovek ma sam so sebou problemy, ktore sa nedaju vyriesit zo dna na den a potom to trva hoc aj mesiac. Ale to predsa nie je dovod, hladat utechu v cudzom naruci alebo si namyslat, ze ma ten druhy nelubi
@willbebetter Ono, mozno to je problem aj v tom, ze ludia vacsinou toho druheho uprimne nelubia. Neviem fakt, zatial som neprisiel na dovod takeho konania
@trdelniiiq@majys ja si myslím, že keď už mám vzťah tak sme si dostatočne blízki na to aby sme rôzne zlé nálady a rozpoloženia spolu riešili. očakávam od partnera, že sa mi s tým zverí a nebudem čakať kým ochladne a ja sa ho na to spýtam.
pozri majo aj ja som mala naprd obdobie a vedel si o tom a vyriešili sme to. mohla som len zostať chladná a ty by si sa trápil, že čo so mnou je a že možno vzťah neberiem vážne, čo si si aj myslel ale ja som ti to na rovinu povedala a bolo u nás jasno.
neviem, či chápete čo chcem povedať. v @3 bolo písané, že ak vzťahu niečo chýba dám to najavo. nemám rada, keď vzťah dospeje niekam, kde mi niečo chýba.
@trdelniiiq tiez je fajn brat niektore veci s nadhladom, clovek ma taky/onaky den, zasa skumat kazdu malu zmenu spravania je blbost celkom. poznas svoju zenu, ona pozna teba, podla mna neni dovod byt paranoidny aj ked som uz pocul vsakovake historky, kde bol chlap na zenu moc dobry a podobne, ono fakt ked sa nechce, tak nikdy nevyhovies
@greyness Az prilis si ma chytila za slovicka v tej @3 myslel som tym, ze ak je nejaka chyba. A zas musis brat do uvahy roznost ludi po psychickej stranke. Moja frajerka, kym sa naucila davat najavo svoje negativne pocity, presiel pomerne dlhy cas. Aj teraz sa casto stava, ze je jej dlho, dlho psychicke zle a caka, kym sa to vyriesi, bez toho, aby mi o tom povedala. Vtedy jej aj poviem, ze vidim, ze je ina, ale chapem, kedze dokazem vycitit, ze ma nejaky problem, porozpravame sa a je zas dobre. Niekedy bolo obdobie, kedy sme aj 3 tyzdne boli spolu len ako kamarati, a ona si to vobec neuvedomovala. Cize je to dost individualne. Teraz napriklad uz taka nie je, len stacilo niekolkokrat prekonat podobnu krizi, byt trpezlivy, ukazat, ze mi na nej zalezi a vsetko sa napravilo.
@majo Tak ja som to uz vravel v kontexte k takym dlhodobym problemom a stavom, ked napriklad 3 tyzdne je to, povedzme cudne a ine ako obvykle. Take, ze mi je 2 dni zle neriesim, len ked vidim, ze uz to smeruje niekam do het
ja som citala ze "a shoulder to cry on becomes a dick to ride on"
a s tym suhlasim, rovnako ako s tymto, keby mi nieco dlhodobo chybalo (a toto je myslim si ze dolezite), hladala by som to inde.. ale hlavne takyto vztah bez lasky by podla mna ani nemal zmysel
@greyness@26 i ked moja zena je trochu specificky pripad, kedze mala este nejake problemy a vycitky z minulosti, pretoze spravila niekolko veci, ktore si vycita obcas aj dodnes. Cize na nu trebalo zvolit aj specificky postup
@simka tak jasne, sediet zadubene a cakat kym sa ten druhy spyta je chujovina (tiez zalezi od situacie, no.. vsetko zalezi od situacie). o tom vlastne vztah je, ze by sa mali ludia za kazdych okolnosti medzi sebou rozpravat a nehovorit na vsetko, ze je to pohodys (zvlast ked vidis, ze to pohodys nieje)
a ano, najlepsie je predchadzat takemu stadiu. teda v praxi ani neviem, co dokaze chybat, asi jedine chut byt s tym druhym lebo na druhu stranu, nechavat iniciativu len na tom druhom tiez nieje najstastnejsie riesenie podla mna. stale je to o dvoch ludoch a ked jeden povoli..
Akoze ked sem s nekym a bolo toho vela prezite a je tam stale nieco a daco sa stane tak to nezahodim ale riesit to treba. Ale musi tam byt ta uprimnost
@3 presne tak. snažiť sa to najprv vyriešiť medzi sebou. a nie len odfrknuť že je všetko OK a čakať,kým ten druhý nejakým zázračným spôsobom príde na to,čo mi je.
komplikované medziľudské vzťahy na tie si treba nájsť aj 5 hodín aby ste sa o tom porozprávali človek ktorý k tebe cíti niečo krásne ťa vypočuje a bude sa snažiť no ak ťa nebude počúvať bude si hudrieť svoje tak mu treba pohroziť a potom by si mal uvedomiť čo naozaj chce ale proste najdôležitejšia je tá komunikácia ňou by sa malo všetko vyriešiť a nie cez net ale z očí do očí aspoň budeš vidieť reakciu a uvidíš na ňom ako sa cíti .. takže jedine komunikáciou sa dá vzťah zachrániť a ak sa necháš namotať niekym iným tak si ho naozaj neľúbila lebo človek čo ľúbi ozajstnou láskou to tomu človeku nedokáže spraviť toď môj skromný názor
keď vo vzťahu niečo chýba tak pôjdem za partnerom a porozprávam sa s ním o tom, neobímem ho falošne
a dať všetko? jebac na to že niektorý ludia to vedia využívať... a vážiť si partnera... jasné...ale v prvom rade si človek musí vážiť seba...a to je základ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
pokiaľ nevidím, že ma frajír ľúbi alebo ma málo ľúbi tak jebem na to a idem za iným
Pekné,ironia osudu je,že som sa nestretla s tým,žeby sa to dalo zachrániť.. Teda,práve sa to stalo mne a vyzerá to " zachránene " som zvedavá ,kedy to skape načisto ...
@4
Kamarátka má ohromnú situáciu Mala som ešte pár dní dozadu tú istú.
som dost velky odporca takych tych prizemnych rieseni, ze co mi nedava jeden, najdem v druhom..ak je tu problem, riesi sa problem
a clovek si najde dovod vzdy, ked sa chce nechat "namotat" niekym inym
určite nechcem a nemám potrebu aby mi každých 5minút vravel ako ma ľúbi alebo niečo podobné. ale keď to začne chladnúť a už len vedľa seba sedíme bez dotyku tak nemám, čo riešiť. ale tak možno to vidím takto len ja lebo som dotyková
keď čítam tieto komentáre, tak sa ani nečudujem, aká vysoká je miera rozvodovosti na Slovensku
Jednoducho, su obdobia, kedy clovek ma sam so sebou problemy, ktore sa nedaju vyriesit zo dna na den a potom to trva hoc aj mesiac. Ale to predsa nie je dovod, hladat utechu v cudzom naruci alebo si namyslat, ze ma ten druhy nelubi
a vsetko by som jej tez nedal, co som khokho ?
pozri majo aj ja som mala naprd obdobie a vedel si o tom a vyriešili sme to. mohla som len zostať chladná a ty by si sa trápil, že čo so mnou je a že možno vzťah neberiem vážne, čo si si aj myslel ale ja som ti to na rovinu povedala a bolo u nás jasno.
neviem, či chápete čo chcem povedať. v @3 bolo písané, že ak vzťahu niečo chýba dám to najavo. nemám rada, keď vzťah dospeje niekam, kde mi niečo chýba.
a s tym suhlasim, rovnako ako s tymto, keby mi nieco dlhodobo chybalo (a toto je myslim si ze dolezite), hladala by som to inde.. ale hlavne takyto vztah bez lasky by podla mna ani nemal zmysel
*hoperpohroma
pre mňa by bolo trápenie keby len tak pri partnerovi mlčím a nepoviem mu, čo ma trápi. a tvoja žena očividne potrebuje čas kým ti to rozpovie
proste treba len zistiť aký je partner a všímať si, čo a kedy potrebuje
a ano, najlepsie je predchadzat takemu stadiu. teda v praxi ani neviem, co dokaze chybat, asi jedine chut byt s tym druhym lebo na druhu stranu, nechavat iniciativu len na tom druhom tiez nieje najstastnejsie riesenie podla mna. stale je to o dvoch ludoch a ked jeden povoli..
Akoze ked sem s nekym a bolo toho vela prezite a je tam stale nieco a daco sa stane tak to nezahodim ale riesit to treba. Ale musi tam byt ta uprimnost
vieš na niektoré veci povieš, že sú pohodys aj keď nie sú lebo o nich nechceš hovoriť...
a viem, že na nič nenarážaš lebo my máme vysvetlené všetko, či?
a ano! (len vis, ked som si to precital tak to mohlo zasa vyzniet vselijak, tak aby bolo jasnô)
Važiť, ale nie viac ako seba....a dať všetko? Nie! Dať to čo si zasluži a čo dať chcem
a dať všetko? jebac na to že niektorý ludia to vedia využívať... a vážiť si partnera... jasné...ale v prvom rade si človek musí vážiť seba...a to je základ
@heci vobec nie na fejsbuku ale tu na brdzi v jednom blogu