Vazka je protekčné gymnázium, tak sa zmier s tým, že keď tam pôjdeš, budeš sa denne pozerať na to, ako "vyvolení" dostávajú jednotky "zadarmo", ale kvalitou vzdelávania aj vybavením je to lepšia škola ako Metodka bola si pozrieť tie školy keď mali deň otvorených dverí? Ja som bola na oboch 3 roky dozadu tak neviem čo sa zmenilo a či sa niečo zmenilo, ale Metodka bola vtedy vo veľmi zlom stave... pamätám sa, že sme boli na príhovore riaditeľa v telocvični, ktorá mala prehnitý strop a riaditeľ musel vrieskať na celú telocvičňu, lebo v škole nemali ani len mikrofón na školské akcie :/
bola som pozrieť na obidvoch a viac sa mi páčila vazka, ale tiež som počula presne toto čo si povedala. a na metodke to bolo presne tak - mala som pocit, že to na nás každú chvíľu spadne, bolo mi to tam celé také nesympatické...
@vanduus ja by som išla určite radšej na Vazku na tvojom mieste, minimálne má lepšie meno ako Metodka... a @luc.ka sama poznám človeka, čo bol hlboko pod čiarou ale dostal sa aj tak, lebo rodičia dali 1000eur ako dar pre školu... a to podľa mňa nie je tak úplne ok
neviem ako je to na metodke, ale vazka je uplne otrasna skola s neschopnymi ucitelmi, som tam takmer rok a nenaucili ma naozaj vobec nic.. keby som mala znovu na vyber tak tam urcite nejdem. neviem ci som rozmaznana z mojej predoslej skoly ale vazka je fakt uplne katastrofa..
a este ked nam fyzikarka nadava ze sme neschopni primitivi a nechape co na tej VYBEROVEJ skole robime, tak ma ide porazit
@mrcionka s tým stropom ... iba zatekal už nezateká a nemáme riaditeľa, ale riaditeľku materiálne je na tom lepšie, avšak dokáže a dokazuje vychovávať perfektných a vzdelaných ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vazovova!!
bola som pozrieť na obidvoch a viac sa mi páčila vazka, ale tiež som počula presne toto čo si povedala. a na metodke to bolo presne tak - mala som pocit, že to na nás každú chvíľu spadne, bolo mi to tam celé také nesympatické...
a este ked nam fyzikarka nadava ze sme neschopni primitivi a nechape co na tej VYBEROVEJ skole robime, tak ma ide porazit