Ahojte viem , že tu už takéto temy boli a aj sú ale chcem sa spýtať ide niekto další rok na vazovovu ? je to dobrá škola ? a kolektív ? bojims a hlavne kolektívu .. vraj je tam vacsina deciek dcery,synovia prominentov a tiez ze vsetci sa len budu ucit al
Tak.. je to vraj jedno z najsilnejších gymnázií - ak sa chceš učiť, mohlo by Ti vyhovovať, ak nie, tak neviem. Kolektív je všade rovnaký ale podľa mňa - s niekým si sadneš, s inými nie..
chýba mi schopnosť učiť sa. a sústrediť sa na učenie. pretože moja vš si to nutne vyžaduje, a práve preto ma to tam tak ničí... takže v zásade, hej, istým spôsobom mi to chýba.
ja teraz budem maturovať na vazke a nie som žiadne prominentne dieťa za cele 4 roky som sa nemusela nejako drsne učiť a mala som len 1 a 2 (3 z matiky, fyziky a chemie sa nerata lebo na to proste nemam hlavu ..fakt nechapem ľudi čo tvrdia, že vazka je ťažká škola su aj ťažšie školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak chodí mi tam sestra. učí sa hádam 7dní v týždni. vrátane prázdnin.
Co chce byt sestra ?
Vies ze ci je to uplne nachuja ze sa tolko uci alebo to ma aspon maly vyznam
to nevie asi ani ona sama.
učiť sa má význam. o tom hádam nemusíš pochybovať...
Vyjde z vysokej , tak ako jej spoluziaci co mozno mali 3ky a povie si ked bude stat na urade prace ze celu mladost sa zaoberala ucenim.
Ale dovtedy sa snad doba zmeni , k lepsiemu
ach bože... neber všetko doslova. proste neni to tam ľahké, a keď nechceš prechádzať ako socka so 4kami z ľútosti, musíš pre to aj niečo robiť.
ja to porovnávam so sebou, ja som sa neučila ani na zš a ani na gympli nejako extrémne, resp iba pred písomkami. ale ja som chodila inde.
chýba mi schopnosť učiť sa. a sústrediť sa na učenie. pretože moja vš si to nutne vyžaduje, a práve preto ma to tam tak ničí... takže v zásade, hej, istým spôsobom mi to chýba.