VCERA SA TO STALO ALE NEVIEM AKO SOM NA TOM JA U NEJ
Vcera som svojej naj kamaratke napisal ze ju milujem si nebolo to tak priamo ale s dost vela vetami ona mi vsak stale pisalala neviem atd. Ale dneska rano mala v statuse najskor Som stastna waaau a potom Ti jebe aka som
moze to byt aj na niekoho ineho preco by ti pisala "neviem" ak by ta mala rada tiez.. alebo sa jej spytaj a povedz jej rovno co citis, nie obkecavanim, lebo takto to nezistis nikdy
Ale ona to uz vie a napisala to hned okolo 23:00 ked sme isli spat tak neviem co bude robit dneska ja som jej to najskor ani echcel hovorit ale stale to chcela odomna pocut
omg, veď máš 18! normálne sa o tom porozprávajte, ale ne na čete ale normálne naživo a uvidíš aj podľa jej reakcie, nie len podľa toho čo napíše/povie...
a na ten status by som sa nespoliehala...môže to byť na teba, ale rovnako aj nemusí...inak čo myslíš tým "bolo to napísané babskou rečou"?
cez smsky, cez net si s ňou vieš "pokecať" a do očí sa jej to hanbíš povedať, prípadne sa jej opýtať na jej pocity a názor?? Preboha a kde bude potom tá tvoja hanba, keď dojde na bozkávanie, resp. sex?!
@iriska len sa neboj dievča, on napíše do statusu na fb: "mám sex".. prípadne využije zľavu od T-m. a napíše 20 voľných sms do zahraničia, a bude po probléme!
Nechcem ťa vystrašiť, ale so skúseností viem, že -neviem- je často iba zbabelé NIE. Ale ideš na to dobre, pozvi ju von, ak pôjde tak máš neľkú šancu, ak nepôjde asi si v prdeli. Držim palce.
pane boze...napisal som jej, ona mala potom take statusy....ved jej to povedz rovno nazivo a nie nejake sproste statusy...budes vidiet ako sa tvari a vsetko naokolo. BOHA! kde sme sa dostali neverim ze mas 17 ..ani ypsilon nepoznas..
ak si jej to napisal takym sposobom, ako sa tu nas pytas veci, tak nemala sancu vediet, co si jej vlastne chcel povedat sak to sa neda suvisle citat!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a na ten status by som sa nespoliehala...môže to byť na teba, ale rovnako aj nemusí...inak čo myslíš tým "bolo to napísané babskou rečou"?
to je jedno uvidim skusim sa jej dneska opitat a hadam to bude lepsie
dokelu, veď sa jej to normálne spýtaj, nechápem čo to všetci riešia...veď aspoň budeš vedieť na čo si, lepšie ako byť stále v neistote...
@iriska Presne , nepochopím ako to niekto DOKÁŽE cez net.. Mne by to bolo vrcholne trápne..
@risoo Ak si dosratý a hanbíš sa jej tak ser na to.
piter09 tam mu pise ze 18...
..kvak..