som cestoval autobusom a jedenému dedkovi začal kikiríkať kohút, ktorého mal v taške aj sme si zo začiatku mysleli, že to niekto púšťa z mobilu, lenže z toho dedkovho pohľadu a jemného kopnutia do tašky sme hneď zistili, že tam ten kohút naozaj je a na
@puco90 teraz si nespomeniem, ale k príhode s kohútom mi prišlo na rozum, ako moja teta s babkou raz presne takto "nenápadne" sa pokúšali transportovať v buse kohúta v kabelke
Minule som šla domov busom, bol dosť plný takže som stála, jeden týpek pozeral na ntb nejaký seriál a mal to na hlasno, to mi divné neprišlo lebo to občas ľudia robia. ale potom si proste pustil muziku. Metal. Hlasno. naozaj hlasno. Fakt že to počul celý autobus, aj podľa reakcií... najprv som nechápala, potom so msa presvedčila, že on si fakt proste pustil hudbu... Už som si hovorila že čo z pričesaného človeka má potrebu si púšťať muziku na celý bus, aj ked sa mi tá hudba páčila, ludia sa dost obzerali... ale debili ani jeden nči nepovedal a potom pozerám, do ntb ma zapichnute sluchatka. pozirem na neho, sluchatka v ušiach. začala som sa rehotať
Potom mi začal zvoniť mobil - Slipknot, čo on počul a v tej chvíli si zjavne uvedomil, oč beží Chudák ten jeho výraz tváre
Raz jeden chalan docela dosť ogrcal značnú časť autobusu , šofér zastavil , vytiahol rentu a chlapec to tam ešte opitý musel čistiť
potom totálne smradľavého deda ( asi bezdomovca ) , ktorý si sadol k dievčaťu . Dievča si celú cestu zatýkalo nos, po pár minútach vstala a vystúpila na najbližšej zastávke a po vystúpení hneď grcala
A minule asi takú 60 ročnú babku s čivavou v prútenom košíku
už pred pár rokmi - brutálna cigánska hádka - najskôr 2 ženy, potom celé 2 skupiny, na autobusovej stanici v čase keď býva najviac zaľudnená, asi po 5 min prišli policajti
Tak jemne indisponovaných spolucestujúcich bolo až-až ale ten chalanisko naposledy stál za všetky prachy Od Trnavy do Nitry sa furt niečo pýtal...ale FURT "Ako sa voláš? Čo študuješ? Prečo to študuješ? Čo robia rodičia? Čo robili starí rodičia? Máte v rodine cudzincov? Koho budeš voliť? Čo si myslíš o súčasne situácií v Amerike?" atď. atď..proste išiel NONSTOP
a taktiež sa už párkrát stalo, že sme niekoho zabudli Napr sme sa museli po 15 km vracať k motorestu, lebo sme tam proste nechali tetušku, ktorá si musela "odskočiť"
Jééj no ja takéto veci zažívam celkom často.. neviem či si to sama dáko priťahujem alebo čo ..raz som videla človeka čo sa rozprával so svojou rukou a to dosť teatrálne alebo bezdomovca čo po ľud´och kričal nezmyselné slová.. a tak ale ja stretávam dosť ľudí aj tak pomimo.. že sa s niekym zoznámim.. a je divný.. neviem čím to je
Raz sme sa s kamoskou a segrou viezli v napraskanom autobuse stali sme skoro az pri soferovi. Ten prudko zabrzdil a iba my tri sme sa tam pekne krasne povalali po zemi Vystupili sme spinave jak tri svine ...
A druhy raz som cakala na vlak, sedela som na lavicke a prisadol si ku mne taky divny pan. Po chvili mi zacalo nieco akoby dobkat do nohy kuknem dolu a ztasky mu trcali tri sliepky. Mna debila, ktory sa boji vsetkeho zo zobakmi skoro infarkt chytil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Potom mi začal zvoniť mobil - Slipknot, čo on počul a v tej chvíli si zjavne uvedomil, oč beží Chudák ten jeho výraz tváre
No, a tak
potom totálne smradľavého deda ( asi bezdomovca ) , ktorý si sadol k dievčaťu . Dievča si celú cestu zatýkalo nos, po pár minútach vstala a vystúpila na najbližšej zastávke a po vystúpení hneď grcala
A minule asi takú 60 ročnú babku s čivavou v prútenom košíku
a taktiež sa už párkrát stalo, že sme niekoho zabudli Napr sme sa museli po 15 km vracať k motorestu, lebo sme tam proste nechali tetušku, ktorá si musela "odskočiť"
A druhy raz som cakala na vlak, sedela som na lavicke a prisadol si ku mne taky divny pan. Po chvili mi zacalo nieco akoby dobkat do nohy kuknem dolu a ztasky mu trcali tri sliepky. Mna debila, ktory sa boji vsetkeho zo zobakmi skoro infarkt chytil