veď v divadle je tma, tak ako mu tam môže krása vyrážať dych?
ale no dobre, dajme tomu, že sa to omylom stane... tak si pomyslím, že a) sa fakt pomýlil a chcel to povedať niekomu inému... asi ma podvádza a má zlú pamäť, lebo nevie, s kým kam chodí... b) ak to myslí vážne, zoženiem mu kyslíkovú bombu, lebo už mu asi z toho nedostatku kyslíka odumiera mozog, prípadne ho vezmem k očnému, isto mu treba okuliare alebo silnejšie dioptrie... takže výsledkom jeho priznania bude to, že budem v rozpakoch :p
@johnny89 no áno, tiež si myslím... ja som len reagovala na súčasnú situáciu, ako to vidím ja, lebo momentálne by to bol pre mňa žart a neviem, aký by to malo dopad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale no dobre, dajme tomu, že sa to omylom stane... tak si pomyslím, že a) sa fakt pomýlil a chcel to povedať niekomu inému... asi ma podvádza a má zlú pamäť, lebo nevie, s kým kam chodí... b) ak to myslí vážne, zoženiem mu kyslíkovú bombu, lebo už mu asi z toho nedostatku kyslíka odumiera mozog, prípadne ho vezmem k očnému, isto mu treba okuliare alebo silnejšie dioptrie... takže výsledkom jeho priznania bude to, že budem v rozpakoch :p
Aj tak krása je subjektívna... čiže podľa mňa keď to dakto povie má pravdu (samozrejme, ak to tak aj myslí )
ale povedal by som daco podobne, a jedine co by som chcel je pekne objatie alebo pusu
veru ano tak by som asi reagovala.keby povie ze som driecna ako @pubertslatinocelny nadhodil,to je ine!