Je vhodná zelenina (kalerab,mrkva,paprika hlavne) ako večera, ked sa snažím schudnúť ? Ak nie, čo je vlastne ako večera vhodná strava? Konkretne.. vdaka
samozrejme že je vhodná a navyše je veeeľmi zdravá Ak sa snažíš schudnúť tak odporúčam ( z vlastnej skúsenosti) na večeru zeleninu ale do 6 po 6 už nejedz ja si sem tam dám aj nakrájané ovocie .. síce by sa vraj už poobede nemalo , kedže obsahuje cukor.. ktorý poobede ťažšie spaľuješ ale to nieje problém , ak máš dostatok pohybu nezabudni veľa vody
Zelenina je určite zdravá a super, ale nejedz ju len tak. Hoď si k nej tuniaka, lososa, vajíčko, mozzarellu. A určite nemaj posledné jedlo o šiestej, keď ideš spať po polnoci. Ja by som zomrela. Najlepšie je nejesť 3 hodiny pred spaním.
Ak je telo hladné, berie si energiu zo svalov a nie z tuku = pomalšie bude spaľovať = pomalšie budeš chudnúť. Určite by nemalo byť posledné jedlo o šiestej.
to je najvhodnejsia vecera predsa, ked chces chudnut. a myslim, ze co je vhodne pri chudnuti, je vhodne aj na bezny zivot pre cloveka, ktory niekedy chudol...si na to zvykni.
ja sa napcham aj slaniny, a furt som chuda, len nejem sladke, tak max 2x do tyzdna a jem v malych mnozstvach to je vsetko a sportujem jedine sex, a je somarina ze nemas jest po 5 alebo 6 OMG. mozes jest, ale nie vela ale male mnostva a aj 5x denne. never shitom na nete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ak je telo hladné, berie si energiu zo svalov a nie z tuku = pomalšie bude spaľovať = pomalšie budeš chudnúť. Určite by nemalo byť posledné jedlo o šiestej.
ja jedavam v poslednom case aj o 11, kedze chodim spat tak o 3-4 .. vsak by som zomrela od hladu keby mam jest naposledy o 18