Ahojte, už si nejaký ten čas objednavam barsjake veci z ebayu, najviac take maličkosti za pár dolarov, z ktorých sa potom dva týždne teším chcela by som sa opýtať, aké najzaujímavejšie/najpraktickejsie/najviac oku lichotiace veci ste si odtiaľ objednal
ja hlavne z ebayu odporucam nakupovat saty, ja som za 20 eur dokopy kupila dvojo krasnych siat, jedny som mala na statniciach a druhe na promociach a uz tam mam dalsie vyhliadnute, za dakych 7 dolacov ci kolko.
dalsia vyborna kupa boli nadherne a nahodou na to, ze stali 6 dolarov aj kvalitne hodinky.
a do tretice, kupila som si strieborny prsten za 12 dolarov, co je tiez lacnejsie ako nase striebro. a je to prave striebro, uz ho mam asi dva roky.
Baby ked kupujete saty podla coho sa riadite pri velkosti? Lebo ja som si objednala uz asi troje podla svojej velkosti a ja neviem co sa stalo ale boli mi male...ako keby na aziatky tak sa uz bojim saty objednavat tak skuste poradit prosim
to by bol veľmi dlhý zoznam, čo som tam už nakúpila... ale veľa bižutérie, rôzne fandom prívesky, z ktorých sa vytešujem jak dva grepy a aj šatky na krk, hovadinky ku kostýmom a podobné veci a aj pár celkom pekných kabeliek...
dvoje plavky, celé s potlačou, jedny Harry Potterovskéé, druhé lionovskéé a som z nich doteraz uplne happy, lebo ich možem nosit aj ako bodyčko hocikedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a som v tom dost sexi.
dalsia vyborna kupa boli nadherne a nahodou na to, ze stali 6 dolarov aj kvalitne hodinky.
a do tretice, kupila som si strieborny prsten za 12 dolarov, co je tiez lacnejsie ako nase striebro. a je to prave striebro, uz ho mam asi dva roky.
Tento mesiac nakupujem ako chorá šatky na krk
» i.ebayimg.com/00/s/NDk5WDU3MA... $_35.JPG
» www.polyvore.com/cgi/img-thing?....