nooo tak zas mama nepovedala dokedy mam byť doma ale cez týždeň tak okolo 9 večer chodím domov najneskôr lebo by sa už potom sťažovala.. a v piatok a sobotu.. hmm tak myslím do tej 11 to je v pohode.. a dlhšie sa mi ani nechce..
kedy sa vratim domov si urcujem sama...mame predtym ako niekam odchadzam z domu poviem kedy priblizne pridem,aby mi zbytocne nevyvolavala na mobil ze kde som atd...takto to funguje u mna asi od 15ky
Nemám večierku. Ked kdesi idem a neprídem do 22.00 tak zavolám, že som ešte vonku ak som dlhšie občas mi zavolajú či netreba prísť pre mňa alebo či mám na taxík. Veria mi takže ma neobmedzujú
no to s apohybuje od rocneho obdobia a skoly..ale asi tak od 21:00 do 22:00.....a nejak mi to nevadi, ked potrebujem byt dlhsie, tak si vyjdem skor.......
rodicia ma ale od 14tich neobmedzuju co sa tyka vecierky...vzdy poviem ze idem s tym a tym - tam a tam...to im staci...neraz sa stane ze pridem prvym rannym spojom- cize o takej 4-5 rano...ale len ked neni na druhy den skola - v opacnom pripade by to bol dost ospaly skolsky den
do 21 najneskôr ale už sa mi stalo, že mi to obmedzili aj na 20. trapas... ale tak sa aj zdržím dlhšie dakedy, ale na to sú predsa mobili aby ste oznámili, že prídete trochu neskôr...
cez bezny den, ked na druhy vstavam rano do skoly, tak obycajne mam dovoleny prichod o maximalne 9tej, ale iba v tom pripade ked sa medzitym ako skoncim skolu este ukazem doma,"naucim sa" a inak je to pruser a zarucene zvonenie mobilu kazdych 5 sekund ci zijem a ci ma niekto neukradol... No a v piatky alebo soboty, to zalezi od toho kam idem ci na diskoteku ci len sadnut niekam, zvycajne tak o 12tej mam byt doma ale vynimocne aj neskor...ajtak ked pridem seci uz drichmu
heh u mňa to závisí od toho akú majú fotrovci náladu, keď maju takú, že zaspia o 10tej tak prídem aj o jednej ale to sa nestáva často, to iba v lete, ale keď viem už o tej deviatej desiatej, že dojdem určite neskôr ako na začiatku prázdnin letných som prišla domov o 12tej tak som zavolala, žee pridem neskor, išli spať a ani neriešili kedy som došla hlavne, že som došla ale no proste, neobmedzujú ma (s mojou povahou a povinnosťami a kamošmi by im to ani nepomohlo lebo by som aj tak išla aj keby som nemohla) v živote som nemala zaracha ani nič podobné...pri 5 súrodencoch u nás na také čas nebol aj keď sme už len traja, šak mám 17, si možem robiť čo chcem proste veria mi...
no mne ide z mesta bus 20:20 tak tym najneskor mozem prist domov, a aj tak mi vola kazdu polhodinu, kde som, s kym som, co robim...proste odveci a ked si vypnem mobil tak potom ma doma zdrbe ako si to predstavujem...je to dakedy dost trapas ked som s niekym vonku a kazdu chvilu mi vola matka...
Už nemam určene do jakej možem byť....ale väčšinou som doma do 22:00 a keď mam v plane prisť neskor napr o 22:30 abo 23:00 ta zavolam že pridem neskor, a že čom.........samozrejme plati to cez vikendy..cez týždeń vonku nesom....
mno ja to mam welmi dobre vyriesene...von idem len na weeelke akcie pripadne len na hodinku...ked su welke akcie tha pridem domov aj tri hodiny po vecierke a mam zaracha ktore v pohode prezijem...a potom idem von zas...sak o diesiatej byt doma je hovadina vtedy sa este len zabava zacina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale v 16 rokoch som mohla byť asi do 23.00 (samozrejme len ak na druhý deň nebola škola)