no niekedy mám skutočne pocit, že nič..buď ja som taká tupá alebo ešte viac... ..ale nie, len teraz si na nič nespomeniem, určite toho je veľa aj napriek môjmu veku
Pripadala by som pozeral niektoré baby si to tam 15ky nechodia... ale niekedy sa dohodol z krásy A ciel je viac ludi a je socka je na ceste a posadku ved prave preto mi to len treba dať si kúpiť dĺžku aká vyhovuje aby som dal .. pouzi taxik az take fotky tak za slovka? mal by mohol dopísať bud vulgarny lebo sa obavat ze uz aj stále má)...
Veľmi veľa vecí. Medzi tie najdôležitejšie patrí (teraz to už viem veľmi dobre a aj sa toho pridržiavam), že priateľov si treba chrániť, ale nepriateľov strážiť ako oko v hlave. A netreba veriť nikomu, lebo aj ten najlepší priateľ ťa, bohužiaľ, v dnešnom svete zradí hneď ako sa mu to bude hodiť. A pred výnimkami sa skláňam až po zem...
a ze v kuse nespat niekolko noci zas nie je taka vyhra,co sa pamate tyka ma to podobny efekt ako by clovek bol prechlastany
a este ma zivot naucil ze nie vsetky problemy treba riesit a zasa ze nie vsetky sa vyriesia sami...len ma este nenaucil rozlisovat poriadne medzi tymito dvoma kategoriami
uo ooou, moja naivná, nikdy to tak nebude, uo ooou moja naivná, život je už taký ale ja idem proti múru stále, životné pravdy neuznávam a vždy chcem robiť presný opak.
mám obodobie vzdrou, typické pre trojročné deti. a čo
@andry s toho večera si toho pamätám mál Bola to veľká párty a fľaše kolovali (hral sa tkz. vyradzovák ... vydržal som skoro do konca takže toho muselo byť dosť... ale povedal som si že už nikdy viac Na druhý deň som chodil ako mrtvola
Nejde tu moc ani o to, že čo vás život naučí ale skôr, čo vás naučia tie skúsenosti a stretnutia s ľudmi a oni sami...Každý nás malým podielom "poznačí"..myslím, že to skôr je takto myslené... Skúsenosťami sa človek naučí veľmi veľa..
život ma naučil neriešiť blbosti, ignorovať klebety, a ešte niečo dôležité -bojovať za vlastné šťastie - lebo ono je z veľkej časti, len a len v našich rukách
-naucil ma, ze sa nemam zjebat na vianoce a potom ist do kostola, lebo to nikdy nedopadne dobre
-ze mam byt slobodny, mozem si hovorit vsade a vzdy co ja chcem, mozem sa obliekat ako chcem a naucil my byt egoistom, aj ked nie vzdy myslim len na seba.
zivot je len jeden a treba si ho uzivot ako to len ide_
Smiať sa na ľuďoch, ktorí všetko videli, všade boli, a kde nie tam sa chystajú.
Fuj, je mi zle z polky tých príspevkov čo tu sú. Možno som divná, ale nenávidím takéto klišé, všetky tie obligátne vety typu "život je kurva, treba myslieť len na seba..." a podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ze nemam pocuvat inych ludi iba seba resp. mam sa riadit podla seba nie podla inych ludi
to najdôležitejšie je asi to, že žiadny extrém nie je dobrý a vo všetkom treba hľadať tú zlatú strednú cestu...
a ze v kuse nespat niekolko noci zas nie je taka vyhra,co sa pamate tyka ma to podobny efekt ako by clovek bol prechlastany
a este ma zivot naucil ze nie vsetky problemy treba riesit a zasa ze nie vsetky sa vyriesia sami...len ma este nenaucil rozlisovat poriadne medzi tymito dvoma kategoriami
- Ze je lepsie byt sam ako v nestastnom vztahu
- Ze vela problemov sa da vyriesit obycajnym rozhovorom
- Ze obcas je potrebne zo seba urobit kravu a nechat si vysvetlit veci, ktore davno viem
- Ze zivot ide lahsie s usmevom
- Ze vzdy sa da zacat odzaciatku a ze netreba mat nikoho a nic, koho a coho sa clovek nevie do troch sekund vzdat.
mám obodobie vzdrou, typické pre trojročné deti. a čo
lebo o mne ludia tvrdia praveze ze na chlast som dobra spolocnicka, ale to je len genetika a pritom vela ani nepijem..
najprv sa treba starat o seba a potom o druhych........
-ked nieco chces tak za tym chod
Netreba každému hovoriť pravdu
Treba myslieť stále na seba
Ze život sa s tebou hrať nebude
Aby som sa riadil heslom "Trust nobody, question everything"
Niekedy je treba pre dobro veci, obetovat prave tu vec (ano, vacsinou ludi..)
Nikdy sa nespoliehat na nieco na 100%
Vsetko vidiet realne, bez priklaslenia a co najhorsie.
-nikomu neverit na 100%, ani sebe
-niektore problemy sa casom vyriesa samy
-na studijne oddelenie sa chodi pocas uradnich hodin a nikdy tesne pred obedom
-nikdy sa nenaucim gramatiku
Nejde tu moc ani o to, že čo vás život naučí ale skôr, čo vás naučia tie skúsenosti a stretnutia s ľudmi a oni sami...Každý nás malým podielom "poznačí"..myslím, že to skôr je takto myslené... Skúsenosťami sa človek naučí veľmi veľa..
-naucil ma, ze sa nemam zjebat na vianoce a potom ist do kostola, lebo to nikdy nedopadne dobre
-ze mam byt slobodny, mozem si hovorit vsade a vzdy co ja chcem, mozem sa obliekat ako chcem a naucil my byt egoistom, aj ked nie vzdy myslim len na seba.
zivot je len jeden a treba si ho uzivot ako to len ide_
Fuj, je mi zle z polky tých príspevkov čo tu sú. Možno som divná, ale nenávidím takéto klišé, všetky tie obligátne vety typu "život je kurva, treba myslieť len na seba..." a podobne...