Aj ked zeny neriesim nevedel by som si bez nich svet predstavit.
Ich hlasy v pesnickach, podstatne vacsie empaticke schopnosti ako u muzov (alebo ich muzi len potlacaju ? ) a samozrejme ich jedinecny zmysel pre estetiku bude mat rozhodne vzdy svoje slovo.
Na druhu stranu je fakt ze ak doteraz so mnou niekto vysral vzdy to bola zena
Niektore vlastnosti niektorych zien mi vedia vazne pit krv, ale faktom ostava, ze keby svetu vladlo neznejsie pohlavie vyhli by sme sa mnohym krviprelatiam v historii a je len k dobru, ze existuje taka uzasna bytost ako je zena.
to by bola nuda, nuda, nuda... ved kebyze nemam xlapcov kamaratov, tak by mi uslo mnoho mnoho srandy, vacsinou je s xlapcami vacsia sranda az na par super kamosiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
» www.birdz.sk/forum/viete-si-...
ale zrealizovat asi tazko
ale bez opačneho pohlavia,určite nie..
Ich hlasy v pesnickach, podstatne vacsie empaticke schopnosti ako u muzov (alebo ich muzi len potlacaju ? ) a samozrejme ich jedinecny zmysel pre estetiku bude mat rozhodne vzdy svoje slovo.
Na druhu stranu je fakt ze ak doteraz so mnou niekto vysral vzdy to bola zena
Niektore vlastnosti niektorych zien mi vedia vazne pit krv, ale faktom ostava, ze keby svetu vladlo neznejsie pohlavie vyhli by sme sa mnohym krviprelatiam v historii a je len k dobru, ze existuje taka uzasna bytost ako je zena.
V prvom prípade by som sa po mesiaci išla picnúť, so svojím pohlavím komunikujem cca. štyrikrát menej než s opačným.
V druhom prípade by som nevedela, o čo prichádzam.