áno, ale chýbal by mi ...momentálne napríklad som bez mobilu, a je to úplne v pohode...akurát nemám hodinky a nemám de počúvať hudbu, lebo mp3 player je pokazený
uzila som si ho az az... no chvilova sloboda sposobena jeho absenciou bola nahradena kopou problemov. aj ked to mozno aj pre to, ze som v tej dobe okrem telefonu nemala ani peniaze ani internet
Bol som dva týždne bez mobilu .. ak nerátam to že som nemal pojem o čase a zmeškal trikrát autobus ... a nemal na čom počúvať hudbu dalosa to prežiť...
Ako už bolo povedané vedela (a nie len predstaviť, ale aj bez neho existovať), len by som si musela zaobstarať hodinky a prehrávač. Ale byť bez netu...to ani len predstaviť
v pohode, aj teraz v ňom mám už asi dva dni nefunkčnú SIM kartu, netuším, kde mám svoju funkčnú českú, takže mobil mám nanajvýš ako budík a je mi jedno, kto ma potrebuje.
ale zas dva dni dozadu som mala potrebu rozhovoru s presne určenou osobou, tak som sa odhodlala telefonovať. hoci najskôr som tú osobu musela presvedčiť, aby mi to zdvihla.
ale proste... píšte mi všetci e-mail a posielajte holuby, mňa to inak mega obmedzuje v existencii.
dost dlho som zil zivot bez mobilneho telefonu teda si to viem predstavit...rovnako bez internetu...mam, vyuzivam..keby som nemal tak by ma to netrapilo..aspon by bolo s kym hrat futbal bo by nemali co ine robit..
V žiadnom prípade určite nie. Je to proste samozrejmosť, nedokážem si predstaviť, že by som sa nevedel hocikomu hocikedy dovolať, alebo by sa nevedeli dovolať oni mne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Keď vidím čo to robí s deckami..
A foťák
ale zas dva dni dozadu som mala potrebu rozhovoru s presne určenou osobou, tak som sa odhodlala telefonovať. hoci najskôr som tú osobu musela presvedčiť, aby mi to zdvihla.
ale proste... píšte mi všetci e-mail a posielajte holuby, mňa to inak mega obmedzuje v existencii.