No ano ja som na orzdiel od teba chytri. Ja som ti v mojej prvej odpovedi napisal kde sa da zohnať brigada vies? Mas kopec serverov. Mas nohy usta treba sa pitat na to boh stvoril usta. Miesto toho bezcielneho tukania do klavesnice si sa mal opytat firiem ci nepotrebuju brigadnika. Ja neviem co si nepochopil. Alebo si myslis, ze ti idem dohodit nieco ja? Inak brigada sa vadsinou vybvajue v casoch februar - marec. Si sa zbadal dost neskoro. Teraz uz moze byt vsetko obsadene
dobra debata fakt ja som mal moznost minuly rok ist do brna robit kufre za 16 litrov mesacne ale vysral som sa na to pokial chces viac penazi jedine zahranicie na slovensu cez leto viac ako 15 litrov nezarobis
Typek: 15 000 mesacne sa da v pohode myslim zarobit, vychadza mi to na asi 90sk na hodinu. A to sa da zohnat. Aj manualna praca je niekedy tak lepsie zaplatena - len ked si niekto hlada brigadu cez agenturu, tak agentura si casto 20sk(a viac) na hodinu strhne.
kasko:inak na prahu 80kc na hodinu je taky standard si myslim, ja som v brne robil za 90kc, a myslim ze v prahe to musi byt este viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
www.avizo.sk
Nehovori ti to nic? Alebo otvor papulua chod sa pytat. Ja tiez potrebujem brigadu ale urcite ju nebduem hladat na Slovensku.
Sa chod pospytovat do TESCA (tam sa ale nadres)
aôebo na postu. Alebo predavac tych okuliarov je vela moznosti. Len keby si nebol taky lenivi vsakze? Treba sa len pytat
V prahe ponukaju stale nejake brigady 1 hodina aj 80 KC
skus sa tam informovat aj ubytovanie by si mal zaistene. Sice je to v prahe. Ale ak chces zarbit tak treba ist aj do "sveta" heh
kasko:inak na prahu 80kc na hodinu je taky standard si myslim, ja som v brne robil za 90kc, a myslim ze v prahe to musi byt este viac.