Chodila som ( teraz už byvalým) frajerom pár mesiacov...ale hned som si všimla že začal byť žiarlivý, majetnícky,začal všetku vinu hádzať na mna, domýšlal si...volávali sme spolu a on počul hlasy ale bola som v miestnosti sama...nezvládla som to a chcela
odporúčam aspoň predbežne o jeho pohnútkach niekoho informovať (najlepšie nejakého svalnatého kamaráta , kto by v prípade núdze pomohol. a inak len vytrvalý ignor, nič iné na takéto typy nezaberá (viem o tom svoje).
Toto bol tak špinavý vzťah... klamal ma...vedela som otom nepovedala som mu otom sice ja som ho tiez...dva krat oklamala ale on sa to dozvedel...a brala som to s mojou chybou ze som ho klamat nemala ale on ....to je tazke..robi sa velke chudatenko ale ja som ta najväčšia špina a podstate som nič nespravila...
nejde oto aky je moj velky tato alebo kamarat... oni by nato omnoho zle skoncili ako byvali...tam neni ziadne nasilie ako pripustne..pretoze len inym ublizim...ktorych mam rada...tato otom ani nevie...mama vie len to ze ma raz poslal do pi*e takze ona ho neznasa...ved prečo ma mama vychovala aby sa kumne hentak niekto choval?
stretni sa sním znova a nebadane mu daj do nápoja preháňadlo, kúpiš v lekárni........takto sa aspoň vždy riadne poserie a ty mu povedz, že s takým serom posraným nemieniš znova chodiť.......filip
Jediné čo môžeš spraviť je vyhýbať sa mu ako sa to len dá..inak to nepôjde...mala som podobný problém a po istom čase keď videl že ma spat nedostane a že je koniec to vzdal..je to jediná cesta..žiadne kamarátstvo ani bratričkovanie neprichádza do úvahy..len by si to tým zhoršila..proste vstať oprášiť sa a ísť ďalej...hoc je to kruté...
jednoznačne sa k nemu už nikdy nevrátiť! aj keby ti sľuboval, že sa zmenil, že si niečo urobí, ser na neho a nenechaj si zničiť život! tak isto by som určite niekomu o tom povedala, aby vedeli, že sa nejaký takýto debil v tvojom okolí pohybuje. a nechodila večer sama domov.
No, mala som podobný problém ale vyriešila som to úplne inak! (Teda nevyriešila!)
Chalan mi dával rôzne darčeky ale potom som zistila že len preto, že má tajnú milenku (milenka asi nie, máme
13 rokov) alebo dievča... Mal nové dievča a ako som mu dala "kopačky" ma prosil o dalšiu šancu a ja som mu ju dala... zase bolo to isté a zase sme spolu nechodili... Potom som zistila že ho vôbec nemám rada a neviem prečo s ním chodím.. Povedala som mu to a on mi od tedy na FB písal aká som hnusná a že dom ho JA podviedla... Teraz spolu zase chodíme... ale tozmýšľam že keď to nevyšlo 3 krát prečo by to malo výsť teraz? Uvažujem o rozchode...
@kiakika ty más iny problem ako ja...a moja máš 18 a hentakí chalani ti nestoja zato..mal nove dievca?? Ale potom chcel teba,? jezis maria...aj ja som zacinala v 12 tich smojim prvym chalanom a tiez to bolo taketo..myslela som si ze horsie byt nemoze..ze on je ,, DO MNA ,, a ja nie...ale tak ked to potrebuješ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mozno mu davas dovod na ziarlenie a sama si to nepripustas..
ak nie.. nastal cas na rozchod
mozno taka dobre mierena po papuli by pomohla
Chalan mi dával rôzne darčeky ale potom som zistila že len preto, že má tajnú milenku (milenka asi nie, máme
13 rokov) alebo dievča... Mal nové dievča a ako som mu dala "kopačky" ma prosil o dalšiu šancu a ja som mu ju dala... zase bolo to isté a zase sme spolu nechodili... Potom som zistila že ho vôbec nemám rada a neviem prečo s ním chodím.. Povedala som mu to a on mi od tedy na FB písal aká som hnusná a že dom ho JA podviedla... Teraz spolu zase chodíme... ale tozmýšľam že keď to nevyšlo 3 krát prečo by to malo výsť teraz? Uvažujem o rozchode...